Victorias Beauty

Victorias Beauty

PÅ TIDE Å UNNE SEG LITT VELVÆRE HYGGE GLEDE

Den beste service og omsorg i et rolig og avslappende miljø.

OM VICTORIAS BEAUTY!

Victoria´s Beauty eies og drives av Lannie Naas. Lannie har mange års erfaring innen skjønnhetspleie. Hun er sertifisert ved Master Beauty Therapy og Postgraduate Diploma International Dermal Institute of Skincare i Sydney. Tidlig i 2016, dro Lannie til Beograd-Serbia og tok sin utdanning innen Microblading hos den Internasjonale verdenskjente PhiBrows skolen. Lannie fullførte utdanningen og ble godkjent som PhiBrows Microblading artist på slutten av året. Hun er også medlem av The Association of Professional Aesthetician i Australia og har bodd og arbeidet som hudpleier i Australia, Portugal, Jordan, USA og Norge

Du vil gjenoppdage din egen indre skjønnhet, og vi lover at du vil se og føle deg vakker!

VÅRE TJENESTER OG PRODUKTER Vi tilbyr mange forskjellige behandlinger.

Ansiktsbehandlinger

Ansiktsbehandlinger

Vi behandler hud problemene dine målrettet og forbedrer helsen til huden din. Gjennom Face MappingSM zone-by-zone hud analyse vil vi lage en behandling som er tilpasset din hud.

Mesoterapi

Mesoterapi

Hva er mesoterapi? Mesoterapi er en teknikk som bruker injeksjoner av vitaminer, enzymer, hormoner og planteekstrakter for å foryngre og stramme huden, samt fjerne overflødig fett, fade rynker og linjer

Bryn & Vipper

Bryn & Vipper

Din terapeut vil gi råd om hvilke farger som skal brukes for best resultat og vi vil hjelpe deg å oppnå den perfekte øyenbryn form med øyenbryn voksing og øyenbryn farging. Gi det en sjanse! Ikke vær redd.

Manikyr & Pedikyr

Manikyr & Pedikyr

For de fleste kvinner er et spa-pedikyr eller manikyr en utmerket måte å slappe av og stresse ned på og samtidig få stelt negler, føtter og tær og føle seg vakker. En slik spa-behandling er både terapeutisk og avslappende.

geneO+

geneO+

OxyGeneo behandlingen mykner fine linjer, reduserer rynker og revitaliserer tørr og gusten hud samtidig som den forbedrer hudtonen og hudens tekstur. OxyGeneo gir deg en sunn og balansert hud.

Microneedling

Microneedling

Micro needling er en minimalt inntrengende ikke-kirurgisk og ikke-ablativ fremgangsmåte for ansikts foryngelse som involverer bruk av en Mikro-Nålings anordning for å skape en kontrollert hudskade.

Kroppsbehandlinger

Kroppsbehandlinger

Fjerner døde hudceller og tilfører vitale næringsstoffer til huden. En Exfoliating Body Scrub tilpasset med essensielle oljer vil myke opp huden, slappe av stressede muskler og berolige sansene.

CND Shellac

CND Shellac

Shellac er merkenavnet for et nytt, patentsøkt negl produkt skapt av Creative Nail Design (CND) Det er en hybrid, noe som betyr at halvparten er neglelakk og halvparten er gel.

Kjemisk Peeling

Kjemisk Peeling

Kjemisk peeling kan forbedre hudens utseende. Kjemisk peeling er en behandling der en syreoppløsning brukes til å fjerne de skadede ytre lagene i huden.

Vippe-Extensions

Vippe-Extensions

Øyenvippe Extensions er en praksis som forbedrer lengde, tykkelse og fylde til naturlige øyevipper. Forlengelsene kan bestå av silke, mink eller syntetiske hår.

Massasje

Massasje

Massasje er en av de beste stresslindringer som fins. Det gir dyp avslapning blodsirkulasjonen flyter lettere, det bidrar til å redusere stress, roer sinnet og revitaliserer hjerne og kropp.

Voksing Kvinner & Menn

Voksing Kvinner & Menn

Det er mange fordeler med voksing vs andre former for hårfjerning. Det er en effektiv metode for å fjerne store mengder av hår på en gang. Håret vil ikke vokse ut igjen før etter to til seks uker.

Les mer om våre behandlinger her:

Vi behandler hudproblemene dine målrettet og forbedrer helsen til huden din. Gjennom Face MappingSM zone-by-zone hudanalyse vil vi lage en behandling som er tilpasset din hud. Du vil få en sunn hud med et friskt utseende.


Ekspress Ansiktsbehandling: En express-ansiktsbehandling er en “one-facial-fits-all” behandling som inneholder alle de grunnleggende elementene i en ansiktsbehandling. En mini-ansiktsbehandling vil inkludere rensing og peeling, toning og ansiktsmaske og varer ca 30 minutter. Behandlingen avsluttes med en dag-fuktighetskrem.


Dyp Rensing Ansiktsbehandling: Inkluderer profesjonell dobbel rensing, peeling, utklemming, maske, fuktighets serum og solbeskyttelse. Flere produkter og terapier kan legges til slik at behandlingen blir målrettet mot din hud.


Luksus Ansiktsbehandling: fantastisk behandling! Inkluderer rensing av huden, toning, peeling og Frimator Brush rensing. Deretter en avslappende massasje av ansikt og hals i 15 minutter pluss en intensiv maske.


Menns Ansiktsbehandling: Menn’s hud har andre behov enn kvinners hud. Denne behandlingen spesielt for menn fokuserer på dyp rensing, utjevnende peeling, utklemming og fuktighetbevaring. Huden vil kjennes frisk og sunn.

 

Hva er en
5 - in - 1 Super Facial?
gene0+ er et helt nytt system som redefinerer ansiktsbehandlinger med integreringen av de tre mest effektive hudfremmende teknologiene
OxyGeneo, TriPollar, RF og Ultralyd. Alt-i-ett systemet leverer flere
innovative behandlinger for å gi deg den Ultimate Super Facial.
Eksfoliering - Innslusing - Oksygenering - Rynkereduksjon

OxyGeneo behandlingen mykner fine linjer, reduserer rynker og
revitaliserer tørr og gusten hud samtidig som den forbedrer hudtonen
og hudens tekstur. OxyGeneo gir deg en sunn og balansert hud.

OxyGeneo henter sin inspirasjon fra naturlige varmekilder som er kjent for å indusere oksygenering av huden. Ved å simulere denne effekten utløser OxyGeneo en fysiologisk respons som sender oksygenrikt blod til
området. Samtidig eksfolieres det øvre hudlaget for å fjerne døde
hudceller som resulterer i optimal absorbering av de aktive ingrediensene under og etter behandlingen.

Hvordan virker det?
Exfoliate: Kapselen eksfolierer det øvre hudlaget for å fjerne døde hudceller og fornyer huden.

Infuse: OxyGeneo kapselen forbereder huden på opptak av aktive ingredienser.

Oxygenate: CO2 bobler brister på hudoverflaten og skaper en fysiologisk respons som sender oksygenrik blod til området. Dette øker blodsirkulasjonen
og hudens metabolisme.

TriPollarRF: leverer fokusert RF-energi til hudoverflaten og de subkutane vev. RF-energien varmer huden helt ned til fibroblast cellene som fører til at
kollagenfibre trekker seg sammen
som gir umiddelbar hudoppstramming.

Ultralyd: forbedrer opptaket av aktive ingredienser, øker blodsirkulasjonen og cellenes metabolisme. Gir gode resultater på slapp hud og overflødig fett.

Forbedrer hudtonen og hudens tekstur
Oksygenerer huden innenfra
Synlige resultater fra første behandling
Forbereder huden for optimal absorbering av revitaliserende ingredienser
Reduserer rynker
Reduserer slapp hud og dobbelthake
Hudoppstrammende
Øker cellenes metabolisme
Øker hudens evne til å bevare fuktighet.

 

Hva kan jeg forvente?
Hvor mange behandlinger må jeg ta for å se resultater?
Du vil både se og føle forskjell allerede fra første behandling. For å oppnå maksimalt resultat anbefaler vi et behandlingsforeløp. Resultatet vil da også vare lenger.

Hva kan jeg forvente etter en behandling?
Etter behandling med OxyGeneo vil huden din føles oppfrisket og
revitalisert. Det er ingen nedetid etter behandlingen, så du kan gå rett tilbake til din hverdag.

Er OxyGeneo & TriPollar passende for alle hudtoner?
Ja, OxyGeneo & TriPollar er en trygg behandling for alle hudtoner.

Hvor lang tid tar en behandling?
Normalt sett tar en behandling mellom 30 og 60 minutter, alt ettersom hvilken behandling du velger.

 

En kjemisk peeling er en behandling der en syreoppløsning brukes til å fjerne de skadede ytre lagene i huden. Ved å utføre kjemisk peeling, bruker leger alpha hydroxy syrer (AHA), trikloreddiksyre (TCA) eller fenol til huden.

Kjemisk peeling kan forbedre hudens utseende. Ved denne behandlingen påføres en kjemisk oppløsning på huden som får den til å eksfoliere og til slutt skille seg av. Den nye, regenererte huden er vanligvis jevnere og mindre rynkete enn den gamle huden.

En kjemisk peeling er en teknikk som brukes til å forbedre og jevne ut hudens struktur. Ansiktshuden behandles for det meste, og arr kan forbedres. Kjemisk peeling er beregnet på å fjerne de ytre lagene i huden.
Sent from my iPhone

 

Hva er mesoterapi?
Mesoterapi er en teknikk som bruker injeksjoner av vitaminer, enzymer, hormoner og planteekstrakter for å foryngre og stramme huden, samt fjerne overflødig fett.

Mesoterapi er brukt til:
* Fjerne fett i områder som mage, lår, rumpe, hofter, ben, armer og ansikt
* redusere cellulitter
* fade rynker og linjer
* Stramme løs hud
* Rekonstruere kroppen
* bleke pigmentert hud
* behandle alopecia, en tilstand som forårsaker håravfall

Teknikken bruker meget fine nåler for å levere en serie injeksjoner i mellomlaget (mesoderm) av huden. Tanken bak mesoterapi er at den korrigerer underliggende problemer som dårlig sirkulasjon og betennelse som forårsaker skade på huden.

Hudnåling er også kalt Mikronåling terapi eller kollagen induksjons behandling. Det er en minimalt inntrengende ikke-kirurgisk og ikke-ablativ fremgangsmåte for ansikts foryngelse som involverer bruk av en Mikronålings anordning for å skape en kontrollert hudskade.

Ettersom hver mikro-nål punkterer huden, dannes det en kanal eller et mikro-sår. Den kontrollerte skaden gjør at kroppen fyller disse mikroskopiske sårene ved å produsere ny kollagen og elastin i papillary dermis. I tillegg blir nye kapillærer dannet. Gjennom prosessen med Neovaskularisering og Neocollagenesis, forbedres hudens tekstur og fasthet, så vel som reduksjon av arr, porestørrelse og strekkmerker.

Øyenvippe Extensions er en praksis som forbedrer lengde, tykkelse og fylde til naturlige øyevipper. Forlengelsene kan bestå av silke, mink eller syntetiske hår. Metoder for å anvende forlengelser inkluderer fulle strimler, klynger, og individuell , én etter én forlengelse.

Klassisk Extension:
Anvend en forlengelse for hver naturlig vippe. Lengden og kurven er valgt i henhold til tilstanden til dine naturlige vipper , og som passer til dine ansiktstrekk og preferanser. Denne stilen er perfekt for å legge til ekstra lengde til vippene og vil passe best for kunder med mange sterke og sunne naturlige øyevipper.

Hollywood Volume Extension:
3D-7D Volum , de er tynnere og lettere extensions som gjør det mulig å plassere opptil 7 extensions per naturlige øyevippe i henhold til tilstanden og helsen til dine øyevipper. Resultatet kan være helt naturlig eller så dramatisk som du ønsker.

Volum extensions er opprinnelig fra Russland. En fantastisk behandling for deg som vil ha naturlige, fyldige og flotte vipper.

Kan Vippe-Extension fjernes?
Ja, de kan fjernes når som helst. Vippe-Extension kan lett fjernes ved å bruke Eyelash Remover, og det er helt trygt. Det vil koste ekstra å gjøre det (se prisliste).

Hva du må passe på ved Vippe-Extension
- De første 12 timene må du unngå at vippene blir våte sånn at limet kan tørke helt. 24 timer blir anbefalt slik at vippene fester seg helt.
- Ikke bruk steam-rom eller sauna de første 48 timene.
- Unngå at vippene henger seg fast på klær eller håndklær.
- Ikke krøll vippene med vippetang.
- Unngå å bruke mascara – det vil gjøre at extension varer kortere.
- Ikke bruk øye makeup-fjerner som inneholder olje, uansett type.
- Prøv å sove på ryggen for å unngå å gni vippene ned i hodeputa.

Ha alltid en konsultasjon med artisten før behandlingen hvis du har:
- Positiv reaksjon på øyenvippe forlengelse
- Hudsykdom
- Hudproblemer i øyneområdet
- Nylig øyeoperert
- Hudtraumer i området, feks brannskade...
- Betennelse eller hevelse i øyneområdet
- Hyper sensitiv hud
- Bakterie infeksjoner: konjunktivitt eller rosa øye, hordeola eller styes, blepharitis, impetigo, virusinfeksjon, herpes zoster eller helvetesild. Infestations pediculosis. Hodelus, kaukasus, kroppslus.

En gyllen regel for bruk av Vippe-Extension er at jo mindre du rører dem, jo lenger vil de vare. Men samtidig er det viktig å holde øye området rent.

Øyenbryn Farging
Hvis øyenbrynene dine er tynne, lyse og nesten usynlige så er øyenbryn farging behandlingen for deg for å komplimentere ansiktet. Behandlingen vil vanligvis vare mellom 6-8 uker avhengig av eksponering for sol og andre blekings elementer.
Hva skjer under behandling: Det er en rett frem, rask og smertefri prosedyre å bruke vegetabilsk fargestoff til å farge øyenbrynene. Det kan velges mellom svart og naturligbrun. Din terapeut vil gi råd om hvilke farger som skal brukes for best resultat.
Vi vil hjelpe deg å oppnå den perfekte øyenbryn form med øyenbryn voksing og øyenbryn farging. Gi det en sjanse! Ikke vær redd.


Øyenbryn fargings fordeler:
Bra for folk med fine øyenbryn.


Øyevipper Farging
Øyenvippe fargetoner er en prosess hvor øyevippene er farget for å gjøre at de ser mørkere ut. Avhengig av din hudtype og hårfarge, kan du oppnå øyenfarger som svart, blå, nyanser av brunt, eller hvilken farge som passer best til din hudfarge.

Øyevippe fargetoner vil gagne folk som er følsomme for make-up, folk som er aktive i idrett (spesielt svømming) og folk som ikke har tid til å bruke sminke til daglig. Denne prosessen er også ideell for folk som bruker kontaktlinser fordi de ikke trenger å  sette på mascara lenger.Fordeler ved vippefarging:
- Forbedrer det generelle utseendet på øynene.

Fjerner døde hudceller og tilfører vitale næringsstoffer til huden.


En Exfoliating Body Scrub tilpasset med essensielle oljer vil myke opp huden, slappe av stressede muskler og berolige sansene. Vi anbefaler å ta Exfoliating Body Scrub før man soler seg, fordi huden da er mykere og behandlet for å absorbere maksimalt fra sollyset.


Body Wrap:
Body wraps er laget for å forbedre hudens tekstur og utseende. De hjelper kroppen å rense ut overflødig væske og toksiner. Body wraps gir dessuten kroppsforming, hud-innstramming og oppmyking av huden i tillegg til boosting av lymfesystem og metabolisme


Body Polish:
En Body Polish inneholder ulike ingredienser som salt, sukker og ris-kli og blandes vanligvis med en massasjeolje og aromatiske oljer. Etter en full Body Polish vil huden kjennes frisk, og du vil føle deg bortskjemt og forfrisket. Hvis du leter etter en profesjonell peeling, prøv en Body Polish!

Kinesiotaping
Kinesiotaping er en metode som brukes elastiske tapen over og rundt musklene
slik at den støtter og assisterer musklene og motvirker overspenning. Tapen legges på huden med forskjellige patenterte teknikker. Målet med tapen er å stimulere muskulaturen til å arbeide mer eller mindre. Kinesiotaping kan også benyttes til å redusere belastningen på bånd og ligamenter. Kinesiotape metoden brukes sjelden alene, men som et supplement til annen behandling.

Ansiktmassasje 
Ansiktsmassasje er en behagelig og avslappende behandling rettet mot muskulatur, hud og bindevev i ansiktet. Behandlingen gjøres for å løse opp stive muskler, motvirke hodepine, redusere anspendthet og rynker og stimulere sirkulasjonen og lymfedrenasjen i ansiktet.Positive effekter: Løse opp anspendt musulatur, stimulere sirkulasjon og lymfedrenasje, økt velvære og redusert stress, redusert blodtrykk.

Rygg, Skuldre & Nakke massasje
Ryggmassasje og nakkemassasje er fokuserte behandlinger av nakke og rygg. Terapien kan gjøres som dyp bindevevsmassasje, eller som en mer myk og behagelig massasje.Hodemassasje bidrar også til å lindre hodepine. Den gir dyp avslapning til hode og hodebunn, blodsirkulasjonen flyter lettere til hårrøttene. Den bidrar til å redusere stress, roer sinnet og revitaliserer hjerne og kropp.

Klassisk Massasje
Begrepet “klassisk massasje”(Svensk massasje) refererer til en rekke teknikker spesielt beregnet for å få musklene til å slappe av og sette igang blodsirkulasjonen.

Klassisk massasje flusher muskelvev for melkesyre, urinsyre og annet metabolsk avfall og forkorter gjenvinningstiden etter hard muskelbruk. Den øker sirkulasjonen uten å øke belastningen på hjertet. Den strekker ligamenter og sener og holder dem myke og elastiske. Klassisk massasje stimulerer også huden og nervesystemet samtidig som den roer nervene. Den reduserer stress, både følelsesmessig og fysisk, og brukes ofte i programmer for stressmestring.

Kopping massasje
Koppingmassasje som behandlingsmetode går ut på å sette spesielle glasskopper på huden, og ved hjelp av vakum blir huden og vevet under løftet opp i koppen. Dette skaper et undertrykk, som gjør at nytt oksygenrikt blod strømmer til området, slik at sirkulasjonen forbedres ned på cellenivå. Da kan avfallsstoff, slik som melkesyre, dreneres bort og ny næring og oksygen tilføres. Dette gir en dypvevsmassasje som kan være effektiv for å løse opp i spenninger som sitter dypt muskulaturen.

Hot Stone massasje
Det er en beroligende form for massasje, og massasjen med varme steiner er en deilig behandling som gir en fantastisk avspenning av muskulaturen. Før du kommer varmes og steriliseres stenene opp til 50-60 grader i stenvarmeren med litt vann. Massasjeterapeuten bruker tradisjonell massasje mens han/hun jobber med stenene. Etterhvert som stenene kjølner byttes de ut med nye varme sten. Hotstone massasje er en beroligende behandling for kropp og sjel.

Bamboo massasje
Bambuspinner instiller seg til muskelens form. Bamboo har bakteriedrepende egenskaper og irriterer ikke huden. Den tilhører den naturlige piezoelektriske omformere, som pågrunn av dens rullende effekt forårsaker elektrisk potensial. Folk som er massert føler en innsprøyting av energi og øker styrke. Den forbedrer sirkulasjon, former figuren, toner huden og reduserer cellulitter. Den har en stumulerernde effekt på hele kroppen.

AromaTerapi massasje

Aromaterapi er en terapeutisk og kontrollert bruk av eteriske oljer, som er kombinert med massasje. Eteriske oljer som brukes i aromaterapi inneholder mange naturlige kjemiske komponenter, som er plantenes duft- og smaksmolekyler. Det er disse små molekyler som trenger inn i huden, nesen og lungene og kan påvirke oss på ulike måter. Ut fra kjemien kan man vite hvilke oljer som kan ha virkning på forskjellige plager, både fysisk og psykisk. Det er derfor man kan si at en olje har terapeutisk virkning.

For de fleste kvinner er et spa Manikyr eller Pedikyr en utmerket måte å slappe av og stresse ned på og samtidig få stelt negler, føtter og tær og føle seg vakker. En slik spa-behandling er både terapeutisk og avslappende.

Vi bruker aceton-fri neglelakkfjerner, eget fotbad, badesalt (eller sjøsalt), olivenolje, peelende skrubb, negl-klipper, fot-maske, neglebåndskrem, varmt håndkle, fotkrem og til slutt neglelakk.

Vi bruker kun original Shellac fra CND.

Klassisk Manikyr:
Aceton-fri neglelakkfjerner, negl-klipper, neglebåndskrem, filing og neglelakk

Spa Manikyr:
Aceton-fri neglelakkfjerner, negl-klipper, filing, neglebåndskrem, peelende skrubb,
hånd-maske, varmt håndkle, håndkrem og neglelakk

Spa Pedikyr:
Multi-frukt fotbad, aceton-fri neglelakkfjerner, tånegl-klipper, filing, neglebåndskrem, peelende skrubb, fot-maske, varmt håndkle, fotkrem og neglelakk

Fransk Manikyr:
Aceton-fri neglelakkfjerner, negl-klipper, neglebåndskrem, filing og fransk neglelakk

Spa Fransk Manikyr:
Aceton-fri neglelakkfjerner, negl-klipper, filing, neglebåndskrem, peelende skrubb, hånd-maske, varmt håndkle, håndkrem og fransk neglelakk

Spa Fransk Pedikyr:
Multi-frukt fotbad, aceton-fri neglelakkfjerner, tånegl-klipper, filing, neglebåndskrem, peelende skrubb, fot-maske, varmt håndkle, fotkrem og fransk neglelakk

Vi utfører også:
Neglelakk for hånd
Filing og neglelakk for hånd
Fransk neglelakk for hånd
Filing og fransk neglelakk for hånd
Neglelakk for føtter
Filing og neglelakk for føtter
Fransk neglelakk for føtter
Filing og fransk neglelakk for føtter
Negledesign

Shellac er merkenavnet for et nytt, patentsøkt negl produkt skapt av Creative Nail Design (CND) Det er en hybrid, noe som betyr at halvparten er neglelakk og halvparten er gel.

Shellac ble opprettet av CND ( Creative Nail Design ) etter fem år i forskningslaboratorier. CND refererer til produktet som " Power Polish", fordi Shellac er en hybrid av gel og vanlig polish. Shellac garanterer at den vil vare lenger da den herder under en UV-lampe, og varer i opptil to uker uten chipping. Den er tynn, fleksibel og blank, som vanlig neglelakk og det tar mindre en ti minutter å fjerne. Det trengs dessuten ingen sliping og ingen tørketid.

Bruk SolarOil daglig for å holde negler og neglebånd fuktig.

Her er fordelene med å bruke en negleolje:
Helse og glans - En olje gjør at neglene holder seg sunne hele tiden selv når de brukes på naturlige negler.

Moisture - Ingrediensene i oljen bringer fuktighet til neglene, fuktighet du kan miste ved å bruke produkter som neglelakk eller Shellac og kan også bidra til å tilføre fuktighet til neglebåndene og huden rundt.

Chipping, flassing og splitting - En annen fordel ved å bruke en negleolje er at den bringer styrke og fleksibilitet til neglene.En olje er perfekt for de med svake negler ettersom det vil styrke dem. Selv om du har ekstremt sterke negler bør du likevel bruke en negleolje, dette fordi selv om neglene noen ganger er veldig sterke kan dele seg eller chipper når man tapper/prikker neglen mot noe hardt.

Advarsel:
Noen salonger kan annonsere at de tilbyr Shellac, men bruker andre produkter, så vær sikker på at alle varene som brukes under Shellac tjenesten er merket med CND´s logo

Parafin:
Du er kanskje allerede kjent med parafin voks behandlinger på spa eller Neglesalonger, det er et luksuriøst tillegg til manikyr eller pedikyr, men du vil kanskje bli overrasket over hva annet parafin voks blir brukt til.

En parafin behandling bruker varm oljebasert voks for å gi smertelindring i hender, føtter og såre muskler og ledd. Denne behandlingen har hud-mykgjørende fordeler også.

Hendene senkes ned i den varme flytende voksen fra en parafin hånd spa beholder og voksen stivner lett på huden og fjernes etter noen minutter. Parafin voks hjelper med å dyp fukte og myk gjøre huden på hendene, neglene og neglebåndene.

Det er mange fordeler med voksing versus andre former for hårfjerning. Det er en effektiv metode for å fjerne store mengder av hår på en gang. Det er en metode som holder lenge. Håret vil ikke vokse ut igjen før etter to til seks uker. Hvis håret blir barbert eller fjernet med hårfjerningskrem, fjernes håret på overflaten i stedet for ved roten. Når håret så vokser fram igjen, vil det derfor ses på overflaten i løpet av få dager og har en tendens til å bli tykt som skjeggstubber. På områder som gjentatte ganger blir vokset, vil gjenveksten bli mye tynnere og mykere.

Lan Naas er ekspert på Brasiliansk voksing med 12 års erfaring.

Voksing for Kvinner

Vi bruker høykvalitets voks som er laget av raffinert harpiks tilsatt Titanium Dioxide for ekstra sensitiv hud.
Anbefalles spesielt i sommerhalvåret når huden er solbrent og i tilfelle huden er dehydrert, tørr eller spesielt følsom.

Viktig informasjon ved Brasiliansk voksing:
Huden er ofte mer følsom i tiden nær menstruasjonen, og voksing kan være mer smertefullt enn normalt. Så helst bør du ikke ha avtale nærmere enn et par dager før eller etter menstruasjon. Hårene bør være 4-6 mm for brasiliansk voksing, har du barbert deg anbefaler vi at du venter 10 – 14 dager før du kommer for voksing.

Bikini voksing:
Bikini voksing er fjerning av kroppshår i og rundt pubisregionen ved bruk av voks – mest vanlig for kvinner. Bikinilinjen er den imaginære linjen i pubisområdet hvor bikinien vanligvis slutter, det dekker altså kjønnshår både på oversiden og på lårene.

G-Streng:
Dette er en mellomting mellom Bikini voksing og Brasiliansk voksing. Vi vokser og former kjønnshår linjen, vokser rundt kjønnsleppene og inn i bunnen.

Hollywood voksing:
Hollywood voksing er som Brasiliansk voksing, men vi lar det være igjen en liten stripe, trekant eller oval form av hår i fronten.

Brasiliansk voksing:
Brasiliansk voks fjerner alle hår, fra framsiden til baksiden.

Vi vokser også:
Ansikt, øyenbryn, lepper, mage, nakke, bryst, rygg, skuldre, armer, legger og lår

Voksing for Menn

Brasiliansk voksing for menn?

Ja, Bikini eller Brasiliansk voksing er ikke lenger forbeholdt kvinner! Nå kan også menn oppleve fordelene av langtvirkende hårfjerning selv i det mest intime området.

Av hygeniske grunner ber vi om at du har vasket deg godt FØR du kommer til Brasiliansk voksing!

Opplev voksing hos oss! Har du prøvd Hollywood voksing før?

Det er mange fordeler med voksing versus andre former for hårfjerning. Det er en effektiv metode for å fjerne store mengder av hår på en gang. Det er en metode som holder lenge. Håret vil ikke vokse ut igjen før etter to til seks uker. Hvis håret blir barbert eller fjernet med hårfjerningskrem, fjernes håret på overflaten i stedet for ved roten. Når håret så vokser fram igjen, vil det derfor ses på overflaten i løpet av få dager og har en tendens til å bli tykt som skjeggstubber. . På områder som gjentatte ganger blir vokset, vil gjenveksten bli mye tynnere og mykere.

Ansiktsbehandlinger

Express Ansiktsbehandling69030 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling89045 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling99055 min
Luksus Ansiktsbehandling125070 min
Herres Ansiktsbehandling125070 min

Pakkepriser på Hudpleie

Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Voksing av Øyebryn & Farging129060 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Voksing av Øyebryn & Farging139070 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Farging av Vipper129060 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Farging av Vipper139070 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Farging av Øyebryn & Vipper139070 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Farging av Øyebryn & Vipper149080 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Voksing, farging av Øyebryn & Vipper159090 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Voksing, farging av Øyebryn & Vipper1690100 min
Luksus Ansiktsbehandling & Voksing av Øyebryn & Farging149090 min
Luksus Ansiktsbehandling & Farging av Vipper159095 min
Luksus Ansiktsbehandling & Farging av Øyebryn & Vipper1690110 min

geneO+ behandlinger

geneO+ Eye Treatment650kr30 min
geneO+ Eye Treatment ( kur med 6 behandlinger )3650180 min
geneO+ Express790kr30 min
geneO+ Express ( kur med 6 behandlinger )4000kr180 min
geneO+ Fresh & Glow1190kr45 min
geneO+ Fresh & Glow ( kur med 6 behandlinger )6000kr270 min
geneO+ Original1800kr60 min
geneO+ Original ( kur med 6 behandlinger )9500kr360 min
geneO+ Deluxe 2500kr90 min
geneO+ Deluxe ( kur med 6 behandlinger )12000kr 540 min
Tripollar Hals & Decollete 890kr40 min
Tripollar Hals & Decollete ( kur med 6 behandlinger )4500kr240 min
Tripollar Hals & Decollete Deluxe1090kr60 min
Tripollar Hals & Decollete Deluxe ( kur med 6 behandlinger )5500kr360 min
geneO+ Hånd Treatment590kr30 min
geneO+ Hånd Treatment ( kur med 6 behandlinger )3200kr180 min

Ekseption Kjemisk Peel behandlinger

Konsultasjon og Soft Touch Peel 500kr30 min
Age Less Peptide Peel990kr 30 min
Age Less + Peptide Peel990kr30 min
White-up + Peptide Peel990kr30 min
Water Infusion Peel990kr30 min
Pure Skin Peel990kr30 min
Ferulic Peptide Peel990kr30 min
Gluco Peel990kr30 min
Lacto Peel990kr30 min
Caviar Peptide Peel990kr30 min
Couperix Peptide Peel 990kr 30 min
Retinol Peel 1399kr30 min
Retinol Peel med Easy Meso-therapy 1990kr30min

Ekseption Mesoterapi behandlinger

White-up Mesoterapi2500kr30 min
Age Less Mesoterapi2900kr30 min
No_Gravity Mesoterapi2500kr30 min
Ultim-Eyes Mesoterapi2500kr30 min
Hair Flash Mesoterapi2500kr30 min
Mesoterapi Easy Glow 3500kr40min
Mesoterapi Easy Glow ( kur med 5 behandlinger )15000kr200min
Mesoterapi ( kur med 5 behandlinger )13500kr150 min

Microneedling

Microneedling3500kr ( inkludert bedøvelseskrem )60 min
Microneedling ( kur med 4 behandlinger )12500kr ( inkludert bedøvelseskrem )240 min
Microneedling ( kur med 6 behandlinger )17900kr ( inkludert bedøvelseskrem )360 min

Vippe-Extensions hos Master

Klassisk Vippe-Extensions Nytt sett 1800kr ( får en gratis vippe børste )120 min
Påfyll Klassisk650kr 30 min
Påfyll Klassisk 850kr45 min
Påfyll Klassisk 950kr60 min
Påfyll Klassisk 1150kr75 mim
Påfyll Klassisk1350kr90 min
Mixed Volum/Klassisk ( 2D )2100kr( får en gratis vippe børste )120 min
Hollywood Volume Extensions 3D-5D Nytt sett2300kr ( får en gratis vippe børste )150 min
MegaVolume Extensions 6D-8D Nytt sett2800kr ( får en gratis vippe børste )180 min
Påfyll Hollywood Volume995kr60 min
Påfyll Hollywood Volume1195kr75 min
Påfyll Hollywood Volume1395kr90 min
Fjerning av Vippe-Extensions ( hos oss ) 395kr20 min
Fjerning av Vippe-Extensions ( fra annen salong )550kr30 min

Farging av Bryn & Vipper

Farging av Øyebryn290kr10 min
Øyebryn voksing & forming490kr15 min
Øyebryn Voksing & Farging490kr15 min
Øyebryn voksing, forming & farging550kr25 min
Farging av Vipper 495kr20 min
Farging av Øyebryn & Vipper690kr30 min
Øyebryn Voksing & Farging & Vipper Farging850kr45 min
InLei Vippeløft uten Farging 950kr45 min
InLei Vippeløft (Lash Filler) med Farging 1050kr60 min

Kroppsbehandlinger

Body Polish995kr45 min
Body Wrap 1750kr90 min

Massasje

Ansikts & Hode massasje 590kr30 min
Rygg, Skuldre & Nakke590kr30 min
Rygg, Skuldre & Nakke990kr60 min
Klassisk Massasje590kr30 min
Klassisk Massasje790kr45 min
Klassisk Massasje1050kr60 min
Klassisk Massasje1550kr90 min
DypvevsMassasje650kr30 min
DypvevsMassasje1150kr 60 min
AromaTerapi 590kr30 min
AromaTerapi 990kr60 min

Manikyr & Pedikyr med vanlig Lakk Behandlinger

Buffre & Lakk for Hender350kr15 min
Buffre & Fransk Lakk for Hender550kr30 min
Klassisk Manikyr uten Lakk450kr15 min
Klassisk Manikyr med Lakk490kr30 min
Spa manikyr uten Lakk550kr30 min
Spa manikyr uten Lakk med Parafin750kr45 min
Spa Manikyr med Lakk650kr45 min
Spa Manikyr med Lakk og Parafin 850kr50 min
Klassisk Fransk Manikyr750kr45 min
Spa Fransk Manikyr950kr60 min
Buffre & Lakk for Fot450kr 20 min
Buffre & Fransk Lakk for Fot550kr30 min
Klassisk Pedikyr uten Lakk650kr30 min
Klassisk Pedikyr med Lakk750kr45 min
Spa Pedikyr uten Lakk850kr45 min
Spa Pedikyr med Lakk950kr55 min
Spa Pedikyr uten Lakk med Massasje 950kr60 min
Spa Pedikyr uten Lakk og Parafin950kr60 min
Klassisk Fransk Pedikyr950kr60 min
Spa Pedikyr med Lakk og Parafin1050kr60 min
Spa Fransk Pedikyr1050kr90 min
Negle Design – 65 kr hver negl eller 550 kr fullt sett

Pakkepriser på Manikyr & Pedikyr med vanlig Lakk

Klassisk Manikyr & Pedikyr uten Lakk1090kr60 min
Klassisk Manikyr & Pedikyr med Lakk1190kr75 min
Spa Manikyr & Pedikyr uten Lakk1350kr90 min
Spa Manikyr & Pedikyr med Lakk1550kr105 min
Klassisk Fransk Manikyr & Pedikyr1650kr110 min
Spa Fransk Manikyr & Pedikyr1800kr120 min
Spa Manikyr & Pedikyr uten Lakk med Parafin 1650kr90 min
Spa Manikyr & Pedikyr med Lakk og Parafin 1850kr105 min

CND Shellac & Parafin Behandlinger

Shellac med Mini-Manikyr595kr30 min
Shellac Neon/Glitter/Folie med Mini-Manikyr790kr45 min
Shellac med Klassisk Manikyr 750kr45 min
Shellac Neon/Glitter/Folie med Klassisk Manikyr890kr55 min
Shellac med Chrome for Hender 950kr60 min
Shellac Chrome med Klassisk Manikyr 1190kr75 min
Shellac Chrome med SpaManikyr 1290kr90 min
Shellac med SpaManikyr890kr50 min
Shellac med Spa Parafin Manikyr990kr60 min
Shellac Fransk med Klassisk Manikyr890kr60 min
Shellac Fransk med SpaManikyr 1050kr 75 min
Shellac med Mini-Pedikyr695kr30 min
Shellac med Klassisk Pedikyr950kr45 min
Shellac med Chrome for Fot990kr60 min
Shellac Chrome med Klassisk Pedikyr 1390kr75 min
Shellac Chrome med SpaPedikyr1590kr90 min
Shellac Chrome med SpaPedikyr og Parafin1790kr105 min
Shellac med SpaPedikyr1150kr60 min
Shellac med SpaPedikyr & Parafin 1350kr70 min
Shellac Fransk med Klassisk Pedikyr1150kr60 min
Shellac Fransk med SpaPedikyr1350kr90 min
Shellac Dekor – 15 kr per negl eller 100 kr fullt set250kr10 min
Fjerning av Shellac og Mini-Shellac Manikyr 790kr45 min
Fjerning av Shellac og ny Shellac med Klassisk manikyr 890kr75 min
Fjerning av Shellac for Hender ( kun CND )190kr 15 min
Fjerning av Shellac for Fot ( kun CND )250kr15 min
Fjerning av Shellac og Mini-Pedikyr990kr60 min
Fjerning av Gel-Akrylnegler390kr20 min
Fjerning av Shellac og Klassisk Pedikyr1090kr75 min
Klassisk Parafin for Hender25015 min
Spa Parafin for Hender35020 min
Klassisk Parafin for Fot 350kr15 min
Spa Parafin for Fot 45020 min

Pakkepriser på CND Shellac & Parafin Behandlinger

Fjerning av Shellac for Hender & Fot ( kun CND )390kr30 min
Shellac med Mini-Manikyr & Mini-Pedikyr1290kr75 min
Shellac med Klassisk Manikyr & Pedikyr1590kr105 min
Shellac med SpaManikyr & SpaPedikyr1890kr120 min
Shellac med Parafin SpaManikyr & SpaPedikyr2090kr130 min
Shellac Fransk med Klassisk Manikyr & Pedikyr1890kr110 min
Shellac Fransk med SpaManikyr & SpaPedikyr2090kr135 min
Shellac Fransk med Parafin SpaManikyr & SpaPedikyr2490kr150 min
Shellac Chrome med Klassisk Manikyr & Pedikyr2690kr150 min
Shellac Chrome med SpaManikyr & SpaPedikyr 2990kr180 min
Klassisk Parafin for Hender & Fot490kr30 min
Spa Parafin for Hender & Fot690kr45 min

Voksing av Kvinner ( Student )

Hollywood Student ( første gang, nye kunder ) 590kr
Hollywood Student ( innen 3- 4 uker hos oss )450kr
Hollywood Student ( innen 5-6 uker hos oss )550kr
Hollywood Student ( fra 7 uker )590kr
Brasiliansk Student ( første gang, nye kunder )590kr
Brasiliansk Student ( innen 3- 4 user hos oss )450kr
Brasiliansk & Bikinilinje Student ( innen 3-4 uker hos oss )525kr
Brasiliansk Student ( innen 5-6 uker hos oss )550kr
Braziliansk Student ( fra 7 uker )590kr
Armhuler & Brasiliansk Student690kr
Brasiliansk & Legger Student690kr
Armhuler & Brasiliansk & Legger Student950kr
Armhuler & Brasiliansk & Rygg Student990kr
Armhuler & Brasiliansk & Ben Student1190kr
Brasiliansk & Ben Student1050kr
Brasiliansk & Ben & Hele Rumpa Student1250kr
Vokse hele Kroppen Student2790kr
Vokse hele Kroppen & hele Ansikt Student3250kr

Voksing av Kvinner hos Spesialist

Voksing av nesehår250kr
Overleppe 195kr
Hake250kr
Øyebryn 350kr
Øyebryn & Armhuler490kr
Overleppe & Hake450kr
Overleppe & Hake & Hals490kr
Overleppe & Bryn490kr
Siden av ansikt250kr
Vokse av ansikt 490kr
Ansikt & Øyebryn590kr
Nakke250kr
Armhuler290kr
Halv Armen290kr
Halv Armen, Hender & Finger350kr
Hele Armen450kr
Hele Armen & Hender og Finger550kr
Hender og Finger190kr
Bryst290kr
Mage290kr
Bryst & Mage550kr
Rygg 450kr
Hele Rumpa350
Bikinilinje 450kr
G-Streng490kr
Hollywood ( første gang, nye kunder )650kr
Hollywood ( innen 3-4 uker hos oss )495kr
Hollywood ( innen 4-5 uker hos oss )550kr
Hollywood ( innen 5-6 uker hos oss )590kr
Hollywood ( fra 7 uker hos oss )650kr
Brasiliansk ( første gang, nye kunder )650kr
Brasiliansk ( innen 3-4 uker hos oss )495kr
Brasiliansk & Bikinilinje ( innen 3-4 uker hos oss )550kr
Brasiliansk og Litt extra ( kun innen 3-4 uker )550kr
Brasiliansk ( innen 4-5 uker hos oss )550kr
Brasiliansk ( innen 5-6 uker hos oss )590kr
Brasiliansk ( fra 7 uker hos oss )650kr
Brasiliansk med HotWax690kr
Lår490kr
Legger 390kr
Legger, Fot & Tær 450kr
Hele Ben750kr
Hele Ben, Fot & Tær850kr
Fot & Tær190kr
Voksing av små tilleggsområder 100kr
Voksing av stor tilleggsområder150kr

Pakkepriser på Voksing av Kvinner

Armhuler & Hele Armen 690kr
Armhuler, Hele Armen & Hender og Finger750kr
Armhuler & Legger 595kr
Armhuler & Hele Ben890kr
Armhuler & Bikinilinje & Legger990kr
Armhuler, Bikinilinje & Ben1190kr
Armhuler, Bikinilinje, Hele Ben, Fot & Tær1250kr
Armhuler & Hollywood ( første gang )850kr
Armhuler & Hollywood 650kr
Armhuler & Brasiliansk750kr
Armhuler & Brasiliansk ( fra 2 mnd hos oss )850kr
Armhuler & Brasiliansk ( første gang )850kr
Bikinilinje & Legger750kr
Bikinilinje & Ben1090kr
Brasiliansk & hele Rumpa750kr
Brasiliansk & nedre mage ( kun innen 4 uker )450kr
Hollywood, Voksing av bryn & farging890kr
Hollywood & nedre mage450kr
Hollywood & Legger750kr
Hollywood & Legger ( første gang, nye kunder )850kr
Hollywood & Legger ( fra 2 mnd )850kr
Hollywood & Lår890kr
Hollywood & Lår ( første gang, nye kunder )990kr
Hollywood & Lår ( fra 2 mnd )890kr
Brasiliansk & Voksing av bryn 650kr
Brasiliansk, voksing av bryn & farging 790kr
Brasiliansk & Lår890kr
Brasiliansk & Lår ( første gang, nye kunder )990kr
Brasiliansk & Lår ( fra 2 mnd )990kr
Brasiliansk & Legger750kr
Brasiliansk & Legger ( fra 2 mnd )850kr
Brasiliansk & Legger ( første gang, nye kunder )850kr
Brasiliansk, Legger, Fot & Tær ( innen 4 uker )850kr
Armhuler & Brasiliansk & Legger 950kr
Armhuler & Brasiliansk, Legger, Fot & Tær995kr
Armhuler & Brasiliansk & Rygg 1050kr
Hollywood & hele Ben1090kr
Brasiliansk & hele Ben1090kr
Brasiliansk, Ben, Fot & Tær1250kr
Armhuler & Brasiliansk & Ben1250kr
Armhuler, Brasiliansk, Ben, Fot & Tær1290kr
Brasiliansk & Ben & Hele Rumpa1290kr
Brasiliansk, Ben, Fot, Tær & Hele Rumpa1390kr
Armhuler & Brasiliansk & Ben & Hele Rumpa1550kr
Armhuler, Brasiliansk, Ben, Fot, Tær & Hele Rumpa1590kr
Vokse hele Kroppen2950kr
Vokse hele Kroppen & hele Ansikt og bryn3350kr

Voksing av Menn

Øyebryn Voksing 450kr
Øyebryn Voksing & Forming 590kr
Ører 290kr
Voksing av nesehår350kr
Kinn begge side350kr
Armhuler350kr
Rygg fra,,,595kr
Rygg & Skuldre fra,,,650kr
Bryst & Mage650kr
Rygg & Skuldre & Bryst & Mage fra1200kr
Hender og Finger250kr
Halv Armen 450kr
Halv Armen & Hender og Finger550kr
Hele Armen650kr
Hele Armen & Hender og Finger750kr
Hele Rumpa450kr
Lår590kr
Legger 450kr
Legger, Fot & Tær 550kr
Hele Ben 950kr
Hele Ben, Fot & Tær990kr
Fot & Tær250kr
Mennsiliansk ( hos Master )750kr
Vokse hele Kroppen3500kr

Vi har gavekort på Victorias Beauty!

Regler ved timebestilling 24 timers kansellerings frist

Vær vennlig å sett deg inn i følgende reglement for bookingsystemet vårt: Når du glemmer eller kansellerer timen din for tett opp mot bestillingen så mister vi muligheten til å booke om timen og kundene vi har på ventelisten mister muligheten til å få behandling. Vi sender en påminnelse og bekreftelse 24 timer før avtaler da vi vet det kan være fort gjort å glemme en time man har booket uker eller måneder i forveien. Da dette er en tjeneste for deg personlig så vil et kanselleringsgebyr medfølge ved for sen avbestilling eller glemt time.

-Ved kansellering mindre enn 24 timer i forveien eller uteblivelse fra time vil beløpet på behandlingen(e) bli fakturert.
-Behandlinger bestilt innenfor 24 timers perioden som du trenger å avbestille, må avbestilles minst 3 timer før avtalen ellers vil 50% av beløpet på behandlingen bli fakturert.
For å være hyggelig vil vi sende deg en påminnelse og bekreftelse 24 timer før bestilt avtale. Husk at det er ditt eget ansvar å huske datoer og tidspunkt for avtaler slik at du ikke kommer for sent eller mister timen og dermed slipper kanselleringsgebyr.
Kanselleringsregelen gir oss tid til å informere kunder på ventelisten om muligheten for time, samtidig som vi kan fylle timene våre og også holde kundene våre fornøyde. Victorias Beauty Studios regler er satt for å best tjene våre etablerte og kommende kunder med best mulig service. Takk for at du leser og forstår våre kriterier.

Vi bruker kun produkter fra kjente merker slik som:

client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client

Tilbud på Vippe-Extensions kun 1440kr

20 % avslag på Vippe-Extensions ( ordinærpris 1800kr ) Tilbudet gjelder ut Juni

Bestill time nå!
Gjelder kun nye kunder.

Kontakt oss

Dere finner oss midt i Oslo Sentrum!
Adresse: Osterhaus gate 9, 0183 Oslo

Om det er noe du lurer på eller trenger mer informasjon om ta gjerne kontakt med oss på tlf: 968 00 646
email: lan@victoriasbeauty.no eller bruk vår kontakt skjema!

Åpningstider

Man- Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag stengt

Send an email. All fields with are required.