Victorias Beauty

Victorias Beauty

PÅ TIDE Å UNNE SEG LITT VELVÆRE HYGGE GLEDE

Den beste service og omsorg i et rolig og avslappende miljø.

OM VICTORIAS BEAUTY!

Victoria´s Beauty eies og drives av Lan Naas. Lan har mange års erfaring innen skjønnhetspleie. Hun er sertifisert ved Master Beauty Therapy og Postgraduate Diploma International Dermal Institute of Skincare i Sydney. Tidlig i 2016, dro Lan til Beograd-Serbia og tok sin utdanning innen Microblading hos den Internasjonale verdenskjente PhiBrows skolen. Lan fullførte utdanningen og ble godkjent som PhiBrows Microblading artist på slutten av året. Hun er også medlem av The Association of Professional Aesthetician i Australia og har bodd og arbeidet som hudpleier i Australia, Portugal, Jordan, USA og Norge

Du vil gjenoppdage din egen indre skjønnhet, og vi lover at du vil se og føle deg vakker!

VÅRE TJENESTER OG PRODUKTER Vi tilbyr mange forskjellige behandlinger.

Ansiktsbehandlinger

Ansiktsbehandlinger

Vi behandler hud problemene dine målrettet og forbedrer helsen til huden din. Gjennom Face MappingSM zone-by-zone hud analyse vil vi lage en behandling som er tilpasset din hud.

Kroppsbehandlinger

Kroppsbehandlinger

Fjerner døde hudceller og tilfører vitale næringsstoffer til huden. En Exfoliating Body Scrub tilpasset med essensielle oljer vil myke opp huden, slappe av stressede muskler og berolige sansene.

Microblading

Microblading

Microblading er en måte å implantere pigment under huden ved hjelp av et spesialdesignet lite blad som etterlater tynne realistiske hår etterligninger for den mest naturlige finish.

CND Shellac

CND Shellac

Shellac er merkenavnet for et nytt, patentsøkt negl produkt skapt av Creative Nail Design (CND) Det er en hybrid, noe som betyr at halvparten er neglelakk og halvparten er gel.

Massasje

Massasje

Massasje er en av de beste stresslindringer som fins. Det gir dyp avslapning blodsirkulasjonen flyter lettere, det bidrar til å redusere stress, roer sinnet og revitaliserer hjerne og kropp.

Voksing Kvinner & Menn

Voksing Kvinner & Menn

Det er mange fordeler med voksing vs andre former for hårfjerning. Det er en effektiv metode for å fjerne store mengder av hår på en gang. Håret vil ikke vokse ut igjen før etter to til seks uker.

Microneedling

Microneedling

Micro needling er en minimalt inntrengende ikke-kirurgisk og ikke-ablativ fremgangsmåte for ansikts foryngelse som involverer bruk av en Mikro-Nålings anordning for å skape en kontrollert hudskade.

CND UV Gel

CND UV Gel

UV Gel Nails er kunstige forlengelser som sitter på fingertuppene Gel negler ligner mest på den naturlige neglen. Trådene, når de er tørre, danner en hard harpiks som ligner en fingernegl.

Bryn & Vipper

Bryn & Vipper

Din terapeut vil gi råd om hvilke farger som skal brukes for best resultat og vi vil hjelpe deg å oppnå den perfekte øyenbryn form med øyenbryn voksing og øyenbryn farging. Gi det en sjanse! Ikke vær redd.

Manikyr & Pedikyr

Manikyr & Pedikyr

For de fleste kvinner er et spa-pedikyr eller manikyr en utmerket måte å slappe av og stresse ned på og samtidig få stelt negler, føtter og tær og føle seg vakker. En slik spa-behandling er både terapeutisk og avslappende.

Vippe-Extension

Vippe-Extension

Øyenvippe Extensions er en praksis som forbedrer lengde, tykkelse og fylde til naturlige øyevipper. Forlengelsene kan bestå av silke, mink eller syntetiske hår.

Parafin Behandlinger

Parafin Behandlinger

En parafin behandling bruker varm oljebasert voks for å gi smertelindring i hender, føtter og såre muskler og ledd. Denne behandlingen har hud-mykgjørende fordeler også.

Les mer om våre behandlinger her:

Vi behandler hudproblemene dine målrettet og forbedrer helsen til huden din. Gjennom Face MappingSM zone-by-zone hudanalyse vil vi lage en behandling som er tilpasset din hud. Du vil få en sunn hud med et friskt utseende.


Ekspress Ansiktsbehandling: En express-ansiktsbehandling er en “one-facial-fits-all” behandling som inneholder alle de grunnleggende elementene i en ansiktsbehandling. En mini-ansiktsbehandling vil inkludere rensing og peeling, toning og ansiktsmaske og varer ca 30 minutter. Behandlingen avsluttes med en dag-fuktighetskrem.


Dyp Rensing Ansiktsbehandling: Inkluderer profesjonell dobbel rensing, peeling, utklemming, maske, fuktighets serum og solbeskyttelse. Flere produkter og terapier kan legges til slik at behandlingen blir målrettet mot din hud.


Luksus Ansiktsbehandling: fantastisk behandling! Inkluderer rensing av huden, toning, peeling og Frimator Brush rensing. Deretter en avslappende massasje av ansikt og hals i 15 minutter pluss en intensiv maske.


Menns Ansiktsbehandling: Menn’s hud har andre behov enn kvinners hud. Denne behandlingen spesielt for menn fokuserer på dyp rensing, utjevnende peeling, utklemming og fuktighetbevaring. Huden vil kjennes frisk og sunn.

Microblading er en relativt ny, manuell metode. Det anses for å være semi-permanent, sammenlignet med den tradisjonelle hår tegne teknikken.

Microblading er en måte å implantere pigment under huden ved hjelp av et spesialdesignet lite blad som etterlater tynne realistiske hår etterligninger for den mest naturlige finish.

Sammen kan vi utforme et øyebryn som er helt skreddersydd til deg, din farge vil bli blandet fra den høyeste pigment kvalitet bare for deg. Med denne metoden kan Victorias Beauty lage nesten enhver look, fra en svært naturlig lys overflate eller et vakkert tynt bryn. Veldig tynne eller manglende bryn kan bli fullstendig restaurert. Ved å bruke det håndholdte Microblade er fargen nærmere overflaten enn når en maskin brukes, noe som etterlater veldig fine og skarpe hår uten søl under huden.

De behandlede bryn er som regel litt ømme, og fargen litt mørkere enn når behandlingen har helbredet, men de er normalt ikke så mørke at de er skjemmende. Normale aktiviteter som arbeid og sosialt samvær kan vanligvis bli gjenopptatt samme dag. De lysner vesentlig til en mykere tone over de neste 5 - 7 dager.

En, to eller tre forskjellige nyanser av pigmenter kan brukes, noe som kan skape et enkelt, dobbelt eller et trippelt lag med bryn tatovering, noe som gir brynet en 3D effekt.

Microblading er opprinnelig fra Asia og er også kjent som Øyebryn broderi. En fantastisk behandling for alle som ønsker å forbedre utseendet på Øyebrynene.

Microblading er bare en av de “Permanent Sminke” prosedyrer som stadig har blitt mer og mer populære de siste årene.

Hudnåling er også kalt Mikronåling terapi eller kollagen induksjons behandling. Det er en minimalt inntrengende ikke-kirurgisk og ikke-ablativ fremgangsmåte for ansikts foryngelse som involverer bruk av en Mikronålings anordning for å skape en kontrollert hudskade.

Ettersom hver mikro-nål punkterer huden, dannes det en kanal eller et mikro-sår. Den kontrollerte skaden gjør at kroppen fyller disse mikroskopiske sårene ved å produsere ny kollagen og elastin i papillary dermis. I tillegg blir nye kapillærer dannet. Gjennom prosessen med Neovaskularisering og Neocollagenesis, forbedres hudens tekstur og fasthet, så vel som reduksjon av arr, porestørrelse og strekkmerker.

Øyenvippe Extensions er en praksis som forbedrer lengde, tykkelse og fylde til naturlige øyevipper. Forlengelsene kan bestå av silke, mink eller syntetiske hår. Metoder for å anvende forlengelser inkluderer fulle strimler, klynger, og individuell , én etter én forlengelse.

Klassisk Extension:
Anvend en forlengelse for hver naturlig vippe. Lengden og kurven er valgt i henhold til tilstanden til dine naturlige vipper , og som passer til dine ansiktstrekk og preferanser. Denne stilen er perfekt for å legge til ekstra lengde til vippene og vil passe best for kunder med mange sterke og sunne naturlige øyevipper.

Hollywood Volume Extension:
3D-7D Volum , de er tynnere og lettere extensions som gjør det mulig å plassere opptil 7 extensions per naturlige øyevippe i henhold til tilstanden og helsen til dine øyevipper. Resultatet kan være helt naturlig eller så dramatisk som du ønsker.

Volum extensions er opprinnelig fra Russland. En fantastisk behandling for deg som vil ha naturlige, fyldige og flotte vipper.

Kan Vippe-Extension fjernes?
Ja, de kan fjernes når som helst. Vippe-Extension kan lett fjernes ved å bruke Eyelash Remover, og det er helt trygt. Det vil koste ekstra å gjøre det (se prisliste).

Hva du må passe på ved Vippe-Extension
- De første 12 timene må du unngå at vippene blir våte sånn at limet kan tørke helt. 24 timer blir anbefalt slik at vippene fester seg helt.
- Ikke bruk steam-rom eller sauna de første 48 timene.
- Unngå at vippene henger seg fast på klær eller håndklær.
- Ikke krøll vippene med vippetang.
- Unngå å bruke mascara – det vil gjøre at extension varer kortere.
- Ikke bruk øye makeup-fjerner som inneholder olje, uansett type.
- Prøv å sove på ryggen for å unngå å gni vippene ned i hodeputa.

Ha alltid en konsultasjon med artisten før behandlingen hvis du har:
- Positiv reaksjon på øyenvippe forlengelse
- Hudsykdom
- Hudproblemer i øyneområdet
- Nylig øyeoperert
- Hudtraumer i området, feks brannskade...
- Betennelse eller hevelse i øyneområdet
- Hyper sensitiv hud
- Bakterie infeksjoner: konjunktivitt eller rosa øye, hordeola eller styes, blepharitis, impetigo, virusinfeksjon, herpes zoster eller helvetesild. Infestations pediculosis. Hodelus, kaukasus, kroppslus.

En gyllen regel for bruk av Vippe-Extension er at jo mindre du rører dem, jo lenger vil de vare. Men samtidig er det viktig å holde øye området rent.

Øyenbryn Farging
Hvis øyenbrynene dine er tynne, lyse og nesten usynlige så er øyenbryn farging behandlingen for deg for å komplimentere ansiktet. Behandlingen vil vanligvis vare mellom 6-8 uker avhengig av eksponering for sol og andre blekings elementer.
Hva skjer under behandling: Det er en rett frem, rask og smertefri prosedyre å bruke vegetabilsk fargestoff til å farge øyenbrynene. Det kan velges mellom svart og naturligbrun. Din terapeut vil gi råd om hvilke farger som skal brukes for best resultat.
Vi vil hjelpe deg å oppnå den perfekte øyenbryn form med øyenbryn voksing og øyenbryn farging. Gi det en sjanse! Ikke vær redd.


Øyenbryn fargings fordeler:
Bra for folk med fine øyenbryn.


Øyevipper Farging
Øyenvippe fargetoner er en prosess hvor øyevippene er farget for å gjøre at de ser mørkere ut. Avhengig av din hudtype og hårfarge, kan du oppnå øyenfarger som svart, blå, nyanser av brunt, eller hvilken farge som passer best til din hudfarge.

Øyevippe fargetoner vil gagne folk som er følsomme for make-up, folk som er aktive i idrett (spesielt svømming) og folk som ikke har tid til å bruke sminke til daglig. Denne prosessen er også ideell for folk som bruker kontaktlinser fordi de ikke trenger å  sette på mascara lenger.Fordeler ved vippefarging:
- Forbedrer det generelle utseendet på øynene.

Fjerner døde hudceller og tilfører vitale næringsstoffer til huden.


En Exfoliating Body Scrub tilpasset med essensielle oljer vil myke opp huden, slappe av stressede muskler og berolige sansene. Vi anbefaler å ta Exfoliating Body Scrub før man soler seg, fordi huden da er mykere og behandlet for å absorbere maksimalt fra sollyset.


Body Wrap:
Body wraps er laget for å forbedre hudens tekstur og utseende. De hjelper kroppen å rense ut overflødig væske og toksiner. Body wraps gir dessuten kroppsforming, hud-innstramming og oppmyking av huden i tillegg til boosting av lymfesystem og metabolisme


Body Polish:
En Body Polish inneholder ulike ingredienser som salt, sukker og ris-kli og blandes vanligvis med en massasjeolje og aromatiske oljer. Etter en full Body Polish vil huden kjennes frisk, og du vil føle deg bortskjemt og forfrisket. Hvis du leter etter en profesjonell peeling, prøv en Body Polish!

Massasje er en av de beste stresslindringer som fins. Det gir dyp avslapning, blodsirkulasjonen flyter lettere, det bidrar til å redusere stress, roer sinnet og revitaliserer hjerne og kropp.

Hode, Skuldre & Nakke:
Er en av de beste stresslindringer som fins. Hodemassasje bidrar også til å lindre hodepine. Den gir dyp avslapning til hode og hodebunn, blodsirkulasjonen flyter lettere til hårrøttene. Den bidrar til å redusere stress, roer sinnet og revitaliserer hjerne og kropp.

Ryggmassasje:
Massasje av nakke, rygg og skuldre gir komplett stresslindring. Fra vårt utvalg av essensielle oljer velger vi dem som passer for dine behov.

Klassisk massasje:
Begrepet “klassisk massasje” refererer til en rekke teknikker spesielt beregnet for å få musklene til å slappe av og sette igang blodsirkulasjonen.

Klassisk massasje flusher muskelvev for melkesyre, urinsyre og annet metabolsk avfall og forkorter gjenvinningstiden etter hard muskelbruk. Den øker sirkulasjonen uten å øke belastningen på hjertet. Den strekker ligamenter og sener og holder dem myke og elastiske. Klassisk massasje stimulerer også huden og nervesystemet samtidig som den roer nervene. Den reduserer stress, både følelsesmessig og fysisk, og brukes ofte i programmer for stressmestring.

Aromaterapi er en alternativmedisinsk terapiform som utnytter plantenes aromatiske eteriske oljer både på grunn av deres duft og av tilhengernes påståtte legende egenskaper.

Shiatsu massasje:

Hva er Shiatsu?
Shiatsu er en form for terapeutisk massasje som stammer fra Japan og har dype røtter i tradisjonell kinesisk medisin. Det er en  ikke invasiv terapi som vil hjelpe deg å redusere stress og bidra til generell velvære. Det er gjort over lyse og behagelige klær. En time varer vanligvis 45-60minutter.

Shiatsu betyr fingertrykk. Vi bruker våre tomler og håndflater til å trykke på bestemte punkter langs kroppens meridianer. Vi bruker også elting, pressing, beroligende, tappe, og stretching teknikker langs kroppen.

Kroppens meridianer er et system av stier i kroppen der energi eller Qi (Chi) flyter. Ofte blir systemet blokkert, energien stagnerer, flyter ikke og vi mister balansen, vi opplever derfor ulike typer av kroppens symptomer som smerter, tretthet etc.

Den kan brukes i behandlingen av et bredt spekter av forskjellige symptomer som å redusere muskelstivhet, hodepine, ledd, rygg, nakke, stimulere huden, PMS symptomer, hjelpemiddel for fordøyelse og påvirke nervesystemet. Har også effekt på emosjonelle tilstander, hjelper mot stress, angst, trøtthet og andre symptomer.

En behandling med Shiatsu massasje varer 45-60min. Massasjen er gjort over komfortable klær og på gulvet.

Hvis du bare ønsker avslapping, eller har noen problemer med ledd, muskler, fordøyelse etc. så vil shiatsu massasje hjelpe deg å komme mer i balanse.

Aromaterapi:
Aromaterapi er en omsorgsfull hands-on behandling som reduserer stress, fremmer avspenning og gjenoppretter tapt balanse i kropp og sjel. Aromaterapi kan defineres som kunsten i å utnytte aromatiske essenser fra planter til å balansere, harmonisere og fremme helsen. Som en helhetlig praksis er aromaterapi både en forebyggende tilnærming og en aktiv behandlingsmetode for akutte og kroniske sykdommer. Aromaterapi er kort sagt en profesjonell og kontrollert bruk av eteriske oljer for fysisk og emosjonell helse og velvære.

For de fleste kvinner er et spa Manikyr eller Pedikyr en utmerket måte å slappe av og stresse ned på og samtidig få stelt negler, føtter og tær og føle seg vakker. En slik spa-behandling er både terapeutisk og avslappende.

Vi bruker aceton-fri neglelakkfjerner, eget fotbad, badesalt (eller sjøsalt), olivenolje, peelende skrubb, negl-klipper, fot-maske, neglebåndskrem, varmt håndkle, fotkrem og til slutt neglelakk.

Vi bruker kun original Shellac fra CND.

Klassisk Manikyr:
Aceton-fri neglelakkfjerner, negl-klipper, neglebåndskrem, filing og neglelakk

Spa Manikyr:
Aceton-fri neglelakkfjerner, negl-klipper, filing, neglebåndskrem, peelende skrubb,
hånd-maske, varmt håndkle, håndkrem og neglelakk

Spa Pedikyr:
Multi-frukt fotbad, aceton-fri neglelakkfjerner, tånegl-klipper, filing, neglebåndskrem, peelende skrubb, fot-maske, varmt håndkle, fotkrem og neglelakk

Fransk Manikyr:
Aceton-fri neglelakkfjerner, negl-klipper, neglebåndskrem, filing og fransk neglelakk

Spa Fransk Manikyr:
Aceton-fri neglelakkfjerner, negl-klipper, filing, neglebåndskrem, peelende skrubb, hånd-maske, varmt håndkle, håndkrem og fransk neglelakk

Spa Fransk Pedikyr:
Multi-frukt fotbad, aceton-fri neglelakkfjerner, tånegl-klipper, filing, neglebåndskrem, peelende skrubb, fot-maske, varmt håndkle, fotkrem og fransk neglelakk

Vi utfører også:
Neglelakk for hånd
Filing og neglelakk for hånd
Fransk neglelakk for hånd
Filing og fransk neglelakk for hånd
Neglelakk for føtter
Filing og neglelakk for føtter
Fransk neglelakk for føtter
Filing og fransk neglelakk for føtter
Negledesign

Shellac er merkenavnet for et nytt, patentsøkt negl produkt skapt av Creative Nail Design (CND) Det er en hybrid, noe som betyr at halvparten er neglelakk og halvparten er gel.

Shellac ble opprettet av CND ( Creative Nail Design ) etter fem år i forskningslaboratorier. CND refererer til produktet som " Power Polish", fordi Shellac er en hybrid av gel og vanlig polish. Shellac garanterer at den vil vare lenger da den herder under en UV-lampe, og varer i opptil to uker uten chipping. Den er tynn, fleksibel og blank, som vanlig neglelakk og det tar mindre en ti minutter å fjerne. Det trengs dessuten ingen sliping og ingen tørketid.

Bruk SolarOil daglig for å holde negler og neglebånd fuktig.

Her er fordelene med å bruke en negleolje:
Helse og glans - En olje gjør at neglene holder seg sunne hele tiden selv når de brukes på naturlige negler.

Moisture - Ingrediensene i oljen bringer fuktighet til neglene, fuktighet du kan miste ved å bruke produkter som neglelakk eller Shellac og kan også bidra til å tilføre fuktighet til neglebåndene og huden rundt.

Chipping, flassing og splitting - En annen fordel ved å bruke en negleolje er at den bringer styrke og fleksibilitet til neglene.En olje er perfekt for de med svake negler ettersom det vil styrke dem. Selv om du har ekstremt sterke negler bør du likevel bruke en negleolje, dette fordi selv om neglene noen ganger er veldig sterke kan dele seg eller chipper når man tapper/prikker neglen mot noe hardt.

Advarsel:
Noen salonger kan annonsere at de tilbyr Shellac, men bruker andre produkter, så vær sikker på at alle varene som brukes under Shellac tjenesten er merket med CND´s logo

Parafin:
Du er kanskje allerede kjent med parafin voks behandlinger på spa eller Neglesalonger, det er et luksuriøst tillegg til manikyr eller pedikyr, men du vil kanskje bli overrasket over hva annet parafin voks blir brukt til.

En parafin behandling bruker varm oljebasert voks for å gi smertelindring i hender, føtter og såre muskler og ledd. Denne behandlingen har hud-mykgjørende fordeler også.

Hendene senkes ned i den varme flytende voksen fra en parafin hånd spa beholder og voksen stivner lett på huden og fjernes etter noen minutter. Parafin voks hjelper med å dyp fukte og myk gjøre huden på hendene, neglene og neglebåndene.

UV Gel Nails er kunstige forlengelser som sitter på fingertuppene .

Hard Gel har fått navnet sitt fordi, en gang herdet, så er den sterk nok til å bli brukt som en negl forlengelse. Negl forlengelser er kunstige negler opprettet ved hjelp av et negl produkt for å forlenge neglen utenfor kanten av den naturlige neglen . Soft Gel henviser til gel produkter som er for myke til å skape en negl forlengelse

Gel negler er en type kunstige negler som ligner mest på den naturlige neglen. Trådene, når de er tørre, danner en hard harpiks som ligner en fingernegl.

Det er mange fordeler med voksing versus andre former for hårfjerning. Det er en effektiv metode for å fjerne store mengder av hår på en gang. Det er en metode som holder lenge. Håret vil ikke vokse ut igjen før etter to til seks uker. Hvis håret blir barbert eller fjernet med hårfjerningskrem, fjernes håret på overflaten i stedet for ved roten. Når håret så vokser fram igjen, vil det derfor ses på overflaten i løpet av få dager og har en tendens til å bli tykt som skjeggstubber. På områder som gjentatte ganger blir vokset, vil gjenveksten bli mye tynnere og mykere.

Lan Naas er ekspert på Brasiliansk voksing med 12 års erfaring.

Voksing for Kvinner

Vi bruker høykvalitets voks som er laget av raffinert harpiks tilsatt Titanium Dioxide for ekstra sensitiv hud.
Anbefalles spesielt i sommerhalvåret når huden er solbrent og i tilfelle huden er dehydrert, tørr eller spesielt følsom.

Viktig informasjon ved Brasiliansk voksing:
Huden er ofte mer følsom i tiden nær menstruasjonen, og voksing kan være mer smertefullt enn normalt. Så helst bør du ikke ha avtale nærmere enn et par dager før eller etter menstruasjon. Hårene bør være 4-6 mm for brasiliansk voksing, har du barbert deg anbefaler vi at du venter 10 – 14 dager før du kommer for voksing.

Bikini voksing:
Bikini voksing er fjerning av kroppshår i og rundt pubisregionen ved bruk av voks – mest vanlig for kvinner. Bikinilinjen er den imaginære linjen i pubisområdet hvor bikinien vanligvis slutter, det dekker altså kjønnshår både på oversiden og på lårene.

G-Streng:
Dette er en mellomting mellom Bikini voksing og Brasiliansk voksing. Vi vokser og former kjønnshår linjen, vokser rundt kjønnsleppene og inn i bunnen.

Hollywood voksing:
Hollywood voksing er som Brasiliansk voksing, men vi lar det være igjen en liten stripe, trekant eller oval form av hår i fronten.

Brasiliansk voksing:
Brasiliansk voks fjerner alle hår, fra framsiden til baksiden.

Vi vokser også:
Ansikt, øyenbryn, lepper, mage, nakke, bryst, rygg, skuldre, armer, legger og lår

Voksing for Menn

Brasiliansk voksing for menn?

Ja, Bikini eller Brasiliansk voksing er ikke lenger forbeholdt kvinner! Nå kan også menn oppleve fordelene av langtvirkende hårfjerning selv i det mest intime området.

Av hygeniske grunner ber vi om at du har vasket deg godt FØR du kommer til Brasiliansk voksing!

 

Hva er en
5 - in - 1 Super Facial?
gene0+ er et helt nytt system som redefinerer ansiktsbehandlinger med integreringen av de tre mest effektive hudfremmende teknologiene
OxyGeneo, TriPollar, RF og Ultralyd. Alt-i-ett systemet leverer flere
innovative behandlinger for å gi deg den Ultimate Super Facial.
Eksfoliering - Innslusing - Oksygenering - Rynkereduksjon

OxyGeneo behandlingen mykner fine linjer, reduserer rynker og
revitaliserer tørr og gusten hud samtidig som den forbedrer hudtonen
og hudens tekstur. OxyGeneo gir deg en sunn og balansert hud.

OxyGeneo henter sin inspirasjon fra naturlige varmekilder som er kjent for å indusere oksygenering av huden. Ved å simulere denne effekten utløser OxyGeneo en fysiologisk respons som sender oksygenrikt blod til
området. Samtidig eksfolieres det øvre hudlaget for å fjerne døde
hudceller som resulterer i optimal absorbering av de aktive ingrediensene under og etter behandlingen.

Hvordan virker det?
Exfoliate: Kapselen eksfolierer det øvre hudlaget for å fjerne døde hudceller og fornyer huden.

Infuse: OxyGeneo kapselen forbereder huden på opptak av aktive ingredienser.

Oxygenate: CO2 bobler brister på hudoverflaten og skaper en fysiologisk respons som sender oksygenrik blod til området. Dette øker blodsirkulasjonen
og hudens metabolisme.

TriPollarRF: leverer fokusert RF-energi til hudoverflaten og de subkutane vev. RF-energien varmer huden helt ned til fibroblast cellene som fører til at
kollagenfibre trekker seg sammen
som gir umiddelbar hudoppstramming.

Ultralyd: forbedrer opptaket av aktive ingredienser, øker blodsirkulasjonen og cellenes metabolisme. Gir gode resultater på slapp hud og overflødig fett.

Forbedrer hudtonen og hudens tekstur
Oksygenerer huden innenfra
Synlige resultater fra første behandling
Forbereder huden for optimal absorbering av revitaliserende ingredienser
Reduserer rynker
Reduserer slapp hud og dobbelthake
Hudoppstrammende
Øker cellenes metabolisme
Øker hudens evne til å bevare fuktighet.

 

Hva kan jeg forvente?
Hvor mange behandlinger må jeg ta for å se resultater?
Du vil både se og føle forskjell allerede fra første behandling. For å oppnå maksimalt resultat anbefaler vi et behandlingsforeløp. Resultatet vil da også vare lenger.

Hva kan jeg forvente etter en behandling?
Etter behandling med OxyGeneo vil huden din føles oppfrisket og
revitalisert. Det er ingen nedetid etter behandlingen, så du kan gå rett tilbake til din hverdag.

Er OxyGeneo & TriPollar passende for alle hudtoner?
Ja, OxyGeneo & TriPollar er en trygg behandling for alle hudtoner.

Hvor lang tid tar en behandling?
Normalt sett tar en behandling mellom 30 og 60 minutter, alt ettersom hvilken behandling du velger.

 

Opplev voksing hos oss! Har du prøvd Hollywood voksing før?

Det er mange fordeler med voksing versus andre former for hårfjerning. Det er en effektiv metode for å fjerne store mengder av hår på en gang. Det er en metode som holder lenge. Håret vil ikke vokse ut igjen før etter to til seks uker. Hvis håret blir barbert eller fjernet med hårfjerningskrem, fjernes håret på overflaten i stedet for ved roten. Når håret så vokser fram igjen, vil det derfor ses på overflaten i løpet av få dager og har en tendens til å bli tykt som skjeggstubber. . På områder som gjentatte ganger blir vokset, vil gjenveksten bli mye tynnere og mykere.

Ansiktsbehandlinger

Express Ansiktsbehandling550kr30 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling750kr45 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling850kr55 min
Luksus Ansiktsbehandling950kr75 min
Herres Ansiktsbehandling950kr75 min

Pakkepriser på Hudpleie

Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Voksing av Øyebryn & Farging1050kr60 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Voksing av Øyebryn & Farging1150kr70 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Farging av Vipper1050kr60 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Farging av Vipper1150kr70 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Farging av Øyebryn & Vipper1150kr70 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Farging av Øyebryn & Vipper1250kr80 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Voksing, farging av Øyebryn & Vipper1350kr90 min
Dyp Rensing Ansiktsbehandling & Voksing, farging av Øyebryn & Vipper1450kr100 min
Luksus Ansiktsbehandling & Voksing av Øyebryn & Farging1250kr90 min
Luksus Ansiktsbehandling & Farging av Vipper1295kr95 min
Luksus Ansiktsbehandling & Farging av Øyebryn & Vipper1395kr110 min

geneO+ behandlinger

geneO+ Eye Treatment590kr30 min
geneO+ Eye Treatment ( kur med 6 behandlinger )3200kr180 min
geneO+ Express790kr30 min
geneO+ Express ( kur med 6 behandlinger )4000kr180 min
geneO+ Fresh & Glow1190kr45 min
geneO+ Fresh & Glow ( kur med 6 behandlinger )6000kr270 min
geneO+ Original1590kr60 min
geneO+ Original ( kur med 6 behandlinger )8500kr360 min
geneO+ Deluxe 1990kr90 min
geneO+ Deluxe ( kur med 6 behandlinger )10950kr 540 min
Tripollar Hals & Decollete 890kr40 min
Tripollar Hals & Decollete ( kur med 6 behandlinger )4500kr240 min
Tripollar Hals & Decollete Deluxe1090kr60 min
Tripollar Hals & Decollete Deluxe ( kur med 6 behandlinger )5500kr360 min
geneO+ Hånd Treatment590kr30 min
geneO+ Hånd Treatment ( kur med 6 behandlinger )3200kr180 min

Ekseption Kjemisk Peel behandlinger

Konsultasjon og Soft Touch Peel 500kr30 min
Age Less Peptide Peel990kr 30 min
Age Less + Peptide Peel990kr30 min
White-up + Peptide Peel990kr30 min
Water Infusion Peel990kr30 min
Pure Skin Peel990kr30 min
Ferulic Peptide Peel990kr30 min
Gluco Peel990kr30 min
Lacto Peel990kr30 min
Retinol Peel 1299kr30 min

Ekseption Mesoterapi behandlinger

White-up Mesoterapi2500kr30 min
Age Less Mesoterapi2900kr40 min
No_Gravity Mesoterapi3500kr50 min
Ultim-Eyes Mesoterapi2900kr30 min
Hair Flash Mesoterapi2500kr30 min
Mesoterapi White-up ( kur med 4 behandlinger )9500kr120 min
Mesoterapi White-up ( kur med 5 behandlinger )11000kr150 min

Microneedling

Microneedling3500kr ( inkludert bedøvelseskrem )60 min
Microneedling ( kur med 4 behandlinger )11900kr ( inkludert bedøvelseskrem )240 min
Microneedling ( kur med 6 behandlinger )17500kr ( inkludert bedøvelseskrem )360 min

Microblading

Microblading Konsultasjon500kr30 min
Microblading ( ekskludert touch up )4500kr150 min
Microblading ( inkludert en touch up innen 4-6 uker )5500kr150 min
Microblading Touch Up ( innen 4-6 uker etter 1.gangs behandling )1500kr90 min
Microblading Touch Up ( fra 6-8 uker etter 1.gangs behandling )1900kr120 min
Microblading Touch Up ( innen 1 år hos oss )2900kr 120 min
Microblading Touch Up ( inne 4-6 uker etter 1.gangs behandling fra annen salong )1900kr 90 min
Microblading Touch Up ( fra 6-8 uker etter 1.gangs behandling fra annen salong )2500kr120 min

Vippe-Extensions

Path Test 0kr15 min
Klassisk Vippe-Extensions Nytt sett 1800kr ( får en gratis vippe børste )120 min
Påfyll Klassisk550kr 30 min
Påfyll Klassisk 750kr45 min
Påfyll Klassisk 850kr60 min
Påfyll Klassisk 1050kr75 mim
Påfyll Klassisk1250kr90 min
Mixed Volum/Klassisk ( 2D )2100kr( får en gratis vippe børste )120 min
Hollywood Volume Extensions 3D-5D Nytt sett2300kr ( får en gratis vippe børste )150 min
MegaVolume Extensions 6D-8D Nytt sett2800kr ( får en gratis vippe børste )180 min
Påfyll Hollywood Volume950kr60 min
Påfyll Hollywood Volume1150kr75 min
Påfyll Hollywood Volume1350kr90 min
Fjerning av Vippe-Extensions ( hos oss ) 350kr20 min
Fjerning av Vippe-Extensions ( fra annen salong )490kr30 min

Farging av Bryn & Vipper

Farging av Øyebryn150kr
Øyebryn voksing & forming350kr
Øyebryn voksing, forming & farging450kr
Farging av Vipper 350kr
Farging av Øyebryn & Vipper450kr
Øyebryn Voksing & Farging350kr
Øyebryn Voksing & Farging & Vipper Farging650kr

Kroppsbehandlinger

Body Polish900kr50 min
Body Wrap 1350kr75 min

Massasje

Hode, Skuldre & Nakke550kr30 min
Ryggmassasje550kr30 min
Klassisk Massasje550kr30 min
Klassisk Massasje750kr45 min
Klassisk Massasje950kr60 min
Klassisk Massasje1150kr75 min
Klassisk Massasje1350kr 90 min
AromaTerapi 950kr60 min
Akupunktur 500kr30 min
Akupunktur & Massasje 950kr60 min
Koppingterapi500kr30 min
Gravidmassasje 950kr60 min
Gravidmassasje1350kr90 min
Kinesisk TUI-NA Massasje 890kr60 min
Kinesisk TUI-NA Massasje 1300kr90 min
Shiatsu ( 45 min )700kr45 min
Shiatsu ( 60 min )800kr60 min
Fotmassasje 500kr30 min

Manikyr & Pedikyr Behandlinger

Buffre & Lakk for Hender199kr15 min
Buffre & Fransk Lakk for Hender350kr25 min
Klassisk Manikyr uten Lakk350kr15 min
Klassisk Manikyr med Lakk450kr30 min
Spa manikyr uten Lakk499kr30 min
Spa Manikyr med Lakk599kr45 min
Klassisk Fransk Manikyr650kr45 min
Spa Fransk Manikyr750kr60 min
Buffre & Lakk for Fot250kr 20 min
Buffre & Fransk Lakk for Fot450kr30 min
Klassisk Pedikyr uten Lakk550kr30 min
Klassisk Pedikyr med Lakk650kr45 min
Spa Pedikyr uten Lakk750kr45 min
Spa Pedikyr med Lakk850kr65 min
Spa Pedikyr uten Lakk med Massasje 950kr60 min
Klassisk Fransk Pedikyr799kr60 min
Spa Fransk Pedikyr899kr90 min
Negle Design – 65 kr hver negl eller 550 kr fullt sett

Pakkepriser på Manikyr & Pedikyr

Klassisk Manikyr & Pedikyr uten Lakk890kr60 min
Klassisk Manikyr & Pedikyr med Lakk1050kr75 min
Spa Manikyr & Pedikyr uten Lakk1200kr90 min
Spa Manikyr & Pedikyr med Lakk1390kr105 min
Klassisk Fransk Manikyr & Pedikyr1390kr110 min
Spa Fransk Manikyr & Pedikyr1590kr135 min

CND Shellac & Parafin Behandlinger

Shellac med Mini-Manikyr550kr30 min
Shellac med Klassisk Manikyr 650kr45 min
Shellac med Chrome for Hender 650kr45 min
Shellac Chrome med Klassisk Manikyr 799kr60 min
Shellac Chrome med Spa Parafin Manikyr 950kr75 min
Shellac med Spa Parafin Manikyr790kr60 min
Shellac Fransk med Klassisk Manikyr790kr60 min
Shellac Fransk med Spa Parafin Manikyr 950kr 75 min
Shellac med Mini-Pedikyr650kr45 min
Shellac med Klassisk Pedikyr790kr60 min
Shellac med Chrome for Fot750kr45 min
Shellac Chrome med Klassisk Pedikyr 950kr75 min
Shellac Chrome med Spa Parafin Pedikyr1090kr90 min
Shellac med Spa Parafin Pedikyr950kr75 min
Shellac Fransk med Klassisk Pedikyr950kr60 min
Shellac Fransk med Spa Parafin Pedikyr1150kr90 min
Shellac Dekor – 15 kr per negl eller 100 kr fullt set150kr10 min
Fjerning av Shellac og Mini-Manikyr ( kun CND )650kr45 min
Fjerning av Shellac og ny Shellac med Klassisk manikyr 799kr75 min
Fjerning av Shellac for Hender ( kun CND )150kr 15 min
Fjerning av Shellac for Fot ( kun CND )180kr15 min
Fjerning av Shellac og Mini-Pedikyr790kr60 min
Fjerning av Shellac og Klassisk Pedikyr950kr75 min
Klassisk Parafin for Hender199kr15 min
Spa Parafin for Hender299kr20 min
Klassisk Parafin for Fot 250kr15 min
Spa Parafin for Fot 350kr20 min

Pakkepriser på CND Shellac & Parafin Behandlinger

Fjerning av Shellac for Hender & Fot ( kun CND )299kr30 min
Shellac med Mini-Manikyr & Mini-Pedikyr1150kr75 min
Shellac med Klassisk Manikyr & Pedikyr1390kr105 min
Shellac med Spa Parafin Manikyr & Pedikyr1690kr120 min
Shellac Fransk med Klassisk Manikyr & Pedikyr1690kr105 min
Shellac Fransk med Spa Parafin Manikyr & Pedikyr1990kr135 min
Shellac Chrome med Klassisk Manikyr & Pedikyr1700kr135 min
Shellac Chrome med Spa Parafin Manikyr & Pedikyr 1990kr180 min
Klassisk Parafin for Hender & Fot399kr30 min
Spa Parafin for Hender & Fot599kr45 min

CND UV Gel & Parafin Behandlinger

Nytt sett uten forlengelse og lakk650kr45 min
Nytt sett uten forlengelse med lakk750kr55 min
Nytt sett med ekspress Manikyr uten forlengelse og lakk750kr55 min
Nytt sett med ekspress Manikyr uten forlengelse, med lakk850kr60 min
Nytt sett Spa Parafin Manikyr uten forlengelse og lakk950kr75 min
Nytt sett Spa Parafin Manikyr uten forlengelse, med lakk1050kr90 min

Voksing av Kvinner ( Student )

Hollywood Student ( første gang, nye kunder ) 490kr
Hollywood Student ( innen 3- 4 uker hos oss )385kr
Hollywood Student ( innen 4-6 uker hos oss )425kr
Hollywood Student ( fra 7 uker )490kr
Brasiliansk Student ( første gang, nye kunder )490kr
Brasiliansk Student ( innen 3- 4 user hos oss )385kr
Brasiliansk & Bikinilinje Student ( innen 3-4 uker hos oss )425kr
Brasiliansk Student ( innen 4-6 uker hos oss )450kr
Braziliansk Student ( fra 7 uker )490kr
Armhuler & Brasiliansk Student550kr
Brasiliansk & Legger Student650kr
Armhuler & Brasiliansk & Legger Student799kr
Armhuler & Brasiliansk & Rygg Student899kr
Armhuler & Brasiliansk & Ben Student1050kr
Brasiliansk & Ben Student950kr
Brasiliansk & Ben & Hele Rumpa Student1100kr
Vokse hele Kroppen Student2300kr
Vokse hele Kroppen & hele Ansikt Student2600kr

Voksing av Kvinner hos Spesialist

Voksing av nesehår150kr
Overleppe 150kr
Hake150kr
Øyebryn 250kr
Øyebryn & Armhuler449kr
Overleppe & Hake250kr
Overleppe & Hake & Hals299kr
Overleppe & Bryn350kr
Siden av ansikt199kr
Vokse av ansikt 399kr
Ansikt & Øyebryn499kr
Nakke150kr
Armhuler199kr
Halv Armen250kr
Halv Armen, Hender & Finger299kr
Hele Armen350kr
Hele Armen & Hender og Finger399kr
Hender og Finger150kr
Bryst199kr
Mage199kr
Bryst & Mage390kr
Rygg 390kr
Hele Rumpa290kr
Bikinilinje 350kr
G-Streng395kr
Hollywood ( første gang, nye kunder )550kr
Hollywood ( innen 3-4 uker hos oss )399kr
Hollywood ( innen 4-5 uker hos oss )450kr
Hollywood ( innen 5-6 uker hos oss )490kr
Hollywood ( fra 7 uker hos oss )550kr
Brasiliansk ( første gang, nye kunder )550kr
Brasiliansk ( innen 3-4 uker hos oss )399kr
Brasiliansk & Bikinilinje ( innen 3-4 uker hos oss )450kr
Brasiliansk og Litt extra ( kun innen 3-4 uker )450kr
Brasiliansk ( innen 4-5 uker hos oss )450kr
Brasiliansk ( innen 5-6 uker hos oss )490
Brasiliansk ( fra 7 uker hos oss )550kr
Brasiliansk med HotWax599kr
Lår399kr
Legger 350kr
Legger, Fot & Tær 399kr
Hele Ben650kr
Hele Ben, Fot & Tær699kr
Fot & Tær150kr
Voksing av små tilleggsområder 50kr
Voksing av stor tilleggsområder100kr

Pakkepriser på Voksing av Kvinner

Armhuler & Hele Armen 495kr
Armhuler, Hele Armen & Hender og Finger550kr
Armhuler & Legger 495kr
Armhuler & Hele Ben750kr
Armhuler & Bikinilinje & Legger695kr
Armhuler, Bikinilinje & Ben950kr
Armhuler, Bikinilinje, Hele Ben, Fot & Tær999kr
Armhuler & Hollywood 595kr
Armhuler & Hollywood ( første gang )699kr
Armhuler & Brasiliansk595kr
Armhuler & Brasiliansk ( første gang )699kr
Bikinilinje & Legger599kr
Bikinilinje & Ben899kr
Brasiliansk & hele Rumpa599kr
Brasiliansk & nedre mage ( kun innen 4 uker )450kr
Hollywood, Voksing av bryn & farging749kr
Hollywood & nedre mage450kr
Hollywood & Legger695kr
Hollywood & Legger ( første gang, nye kunder )750kr
Hollywood & Legger ( fra 3 mnd )750kr
Hollywood & Lår750kr
Hollywood & Lår ( første gang, nye kunder )850kr
Hollywood & Lår ( fra 3 mnd )850kr
Brasiliansk & Voksing av bryn 599kr
Brasiliansk, voksing av bryn & farging 749kr
Brasiliansk & Lår750kr
Brasiliansk & Lår ( første gang, nye kunder )850kr
Brasiliansk & Lår ( fra 3 mnd )850kr
Brasiliansk & Legger695kr
Brasiliansk & Legger ( fra 3 mnd )750kr
Brasiliansk & Legger ( første gang, nye kunder )750kr
Brasiliansk, Legger, Fot & Tær ( innen 4 uker )699kr
Armhuler & Brasiliansk & Legger 850kr
Armhuler & Brasiliansk, Legger, Fot & Tær895kr
Armhuler & Brasiliansk & Rygg 949kr
Hollywood & hele Ben990kr
Brasiliansk & hele Ben990kr
Brasiliansk, Ben, Fot & Tær999kr
Armhuler & Brasiliansk & Ben1099kr
Armhuler, Brasiliansk, Ben, Fot & Tær1150kr
Brasiliansk & Ben & Hele Rumpa1150kr
Brasiliansk, Ben, Fot, Tær & Hele Rumpa1200kr
Armhuler & Brasiliansk & Ben & Hele Rumpa1299kr
Armhuler, Brasiliansk, Ben, Fot, Tær & Hele Rumpa1350kr
Vokse hele Kroppen2350kr
Vokse hele Kroppen & hele Ansikt2700kr

Brasiliansk & Hollywood Voksing hos Master

Hollywood hos Master ( første gang, nye kunder )599kr
Hollywood hos Master550kr
Brasiliansk hos Master ( første gang, nye kunder )599kr
Brasiliansk hos Master550kr
Brasiliansk med HotWax650kr

Voksing av Menn

Øyebryn Voksing 290kr
Øyebryn Voksing & Forming 490kr
Voksing av nesehår250kr
Ører 250kr
Kinn250kr
Armhuler299kr
Rygg450kr
Rygg & Skuldre490kr
Bryst & Mage490kr
Rygg & Skuldre & Bryst & Mage fra799kr
Hender og Finger199kr
Halv Armen 299kr
Halv Armen & Hender og Finger399kr
Hele Armen499kr
Hele Armen & Hender og Finger599kr
Hele Rumpa350kr
Lår450kr
Legger 350kr
Legger, Fot & Tær 399kr
Hele Ben 799kr
Hele Ben, Fot & Tær899kr
Fot & Tær199kr
Mennsiliansk ( hos Master )699kr

Vi har gavekort på Victorias Beauty!

Regler ved timebestilling 24 timers kansellerings frist

Vær vennlig å sett deg inn i følgende reglement for bookingsystemet vårt: Når du glemmer eller kansellerer timen din for tett opp mot bestillingen så mister vi muligheten til å booke om timen og kundene vi har på ventelisten mister muligheten til å få behandling. Vi sender en påminnelse og bekreftelse 24 timer før avtaler da vi vet det kan være fort gjort å glemme en time man har booket uker eller måneder i forveien. Da dette er en tjeneste for deg personlig så vil et kanselleringsgebyr medfølge ved for sen avbestilling eller glemt time.

-Ved kansellering mindre enn 24 timer i forveien eller uteblivelse fra time vil beløpet på behandlingen(e) bli fakturert.
-Behandlinger bestilt innenfor 24 timers perioden som du trenger å avbestille, må avbestilles minst 3 timer før avtalen ellers vil 50% av beløpet på behandlingen bli fakturert.
For å være hyggelig vil vi sende deg en påminnelse og bekreftelse 24 timer før bestilt avtale. Husk at det er ditt eget ansvar å huske datoer og tidspunkt for avtaler slik at du ikke kommer for sent eller mister timen og dermed slipper kanselleringsgebyr.
Kanselleringsregelen gir oss tid til å informere kunder på ventelisten om muligheten for time, samtidig som vi kan fylle timene våre og også holde kundene våre fornøyde. Victorias Beauty Studios regler er satt for å best tjene våre etablerte og kommende kunder med best mulig service. Takk for at du leser og forstår våre kriterier.

Vi bruker kun produkter fra kjente merker slik som:

client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client
client

Tilbud på Vippe-Extensions kun 1440kr

20 % avslag på Vippe-Extensions ( ordinærpris 1800kr ) Tilbudet gjelder ut Juni

Bestill time nå!
Gjelder kun nye kunder.

Kontakt oss

Dere finner oss midt i Oslo Sentrum!
Adresse: Osterhaus gate 9, 0183 Oslo

Om det er noe du lurer på eller trenger mer informasjon om ta gjerne kontakt med oss på tlf: 968 00 646
email: lan@victoriasbeauty.no eller bruk vår kontakt skjema!

Åpningstider

Man- Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag stengt

Send an email. All fields with are required.