CND Shellac

Shellac ble opprettet av CND ( Creative Nail Design ) etter fem år i forskningslaboratorier. CND refererer til produktet som » Power Polish», fordi Shellac er en hybrid av gel og vanlig polish. Shellac garanterer at den vil vare lenger da den herder under en UV-lampe, og varer i opptil to uker uten chipping. Den er tynn, fleksibel og blank, som vanlig neglelakk og det tar mindre en ti minutter å fjerne. Det trengs dessuten ingen sliping og ingen tørketid. Shellac er merkenavnet for et nytt, patentsøkt negl produkt skapt av Creative Nail Design (CND) Det er en hybrid, noe som betyr at halvparten er neglelakk og halvparten er gel.

Er det skadelig med shellac?
Det er ikke farlig å benytte seg av shellac. UV-lyset som brukes er for svakt til å være helseskadelig. LED-lyset er heller ikke skadelig.

 

Her er fordelene med å bruke en negleolje:

  • Helse og glans – En olje gjør at neglene holder seg sunne hele tiden selv når de brukes på naturlige negler. Bruk SolarOil daglig for å holde negler og neglebånd fuktig.
  • Moisture – Ingrediensene i oljen bringer fuktighet til neglene, fuktighet du kan miste ved å bruke produkter som neglelakk eller Shellac og kan også bidra til å tilføre fuktighet til neglebåndene og huden rundt.
  • Chipping, flassing og splitting – En annen fordel ved å bruke en negleolje er at den bringer styrke og fleksibilitet til neglene.En olje er perfekt for de med svake negler ettersom det vil styrke dem. Selv om du har ekstremt sterke negler bør du likevel bruke en negleolje, dette fordi selv om neglene noen ganger er veldig sterke kan dele seg eller chipper når man tapper/prikker neglen mot noe hardt.

 

Advarsel:
Noen salonger kan annonsere at de tilbyr Shellac, men bruker andre produkter, så vær sikker på at alle varene som brukes under Shellac tjenesten er merket med CND´s logo

Parafin:
Du er kanskje allerede kjent med parafin voks behandlinger på spa eller Neglesalonger, det er et luksuriøst tillegg til manikyr eller pedikyr, men du vil kanskje bli overrasket over hva annet parafin voks blir brukt til. En parafin behandling bruker varm oljebasert voks for å gi smertelindring i hender, føtter og såre muskler og ledd. Denne behandlingen har hud-mykgjørende fordeler også. Hendene senkes ned i den varme flytende voksen fra en parafin hånd spa beholder og voksen stivner lett på huden og fjernes etter noen minutter. Parafin voks hjelper med å dyp fukte og myk gjøre huden på hendene, neglene og neglebåndene.