Kroppsbehandlinger

Exfoliating Body Scrub

En Exfoliating Body Scrub tilpasset med essensielle oljer vil myke opp huden, slappe av stressede muskler og berolige sansene. Vi anbefaler å ta Exfoliating Body Scrub før man soler seg, fordi huden da er mykere og behandlet for å absorbere maksimalt fra sollyset. En Exfoliating Body Scrub fjerner døde hudceller og tilfører vitale næringsstoffer til huden. En Exfoliating Body Scrub tilpasset med essensielle oljer vil myke opp huden, slappe av stressede muskler og berolige sansene.

Body Polish:
En Body Polish inneholder ulike ingredienser som salt, sukker og ris-kli og blandes vanligvis med en massasjeolje og aromatiske oljer. Etter en full Body Polish vil huden kjennes frisk, og du vil føle deg bortskjemt og forfrisket. Hvis du leter etter en profesjonell peeling, prøv en Body Polish!

Body Wrap:
Body wraps er laget for å forbedre hudens tekstur og utseende. De hjelper kroppen å rense ut overflødig væske og toksiner. Body wraps gir dessuten kroppsforming, hud-innstramming og oppmyking av huden i tillegg til boosting av lymfesystem og metabolisme