Kjemisk Peeling

En kjemisk peeling innebærer påføring av eksfolierende kjemikalier på huden. Kjemisk peeling kan forbedre hudens utseende.

Ved å utføre kjemisk peeling, bruker leger alpha hydroxy syrer (AHA), trikloreddiksyre (TCA) eller fenol til huden.

Kjemisk peeling kan forbedre hudens utseende. Ved denne behandlingen påføres en kjemisk oppløsning på huden som får den til å eksfoliere og til slutt skille seg av. Den nye, regenererte huden er vanligvis jevnere og mindre rynkete enn den gamle huden.

En kjemisk peeling er en teknikk som brukes til å forbedre og jevne ut hudens struktur. Ansiktshuden behandles for det meste, og arr kan forbedres. Kjemisk peeling er beregnet på å fjerne de ytre lagene i huden.

PROFESJONELLE KJEMISK PEELS 

For en dyp hud-foryngelse bruker vi trygge, effektive og overflatiske peels satt sammen av utvalgte syrer, kombinert med aktive ingredienser. Du vil se en tydelig forbedring av hudens tekstur og oppnå en fin glød allerede etter første behandling.

Hva er en kjemisk peel?

En kjemisk peeling innebærer påføring av eksfolierende kjemikalier på huden, noe som resulterer i en stimulering av epidermale og dermale strukturer. Regenerative mekanismer settes i gang for å skape en forbedring av hudstrukturen, og dermed hudens utseende. Ekseption er et banebrytende peeling program for en trygg og effektiv foryngelse av huden.

Trygge organiske syrebaserte peels for dyp hudfornyelse 

Peelingene våre kan brukes som enkelt behandling eller i et forløp med gjentatte behandlinger. Vi fjerner hudlag, peel etter peel, på en trygg måte og unngår både nedetid og bivirkninger.

Kombinasjon av målrettet hjemmeprogram med hudpleie og kraftige peilinger i klinikk. 

Våre peeling-programmer er basert på forskjellige trinn: Aktivering, peeling, reparasjon og remodellering. For hvert trinn optimalisere våre cosmeceuticals resultatene. De aktive ingrediensene beskytter mot UV-stråling og frie radikaler reduserer pigmentering, normaliserer hudens pH og kontrollerer cellens fornyelse.

Basert på polyhydroxysyrer: Laktibionsyre og glukonlakton 

Våre peels bruker en ny generasjon syrer. Polyhydroksyrer er mindre irriterende for huden, de gir komfort ved påføring ( ingen brennende følelse ) og bedre resultater sammenlignet med andre syrer.

De første aktive peelingene som kombinerer syrer, hyaluronsyre og peptider 

Hyaluronsyren gir peelingene en gel-tekstur for enklere påføring, en mer kontrollert peel og en høy fuktighetsgivende effekt. Peptidene tilføres huden sammen med syrene for å redusere rynker, aldring og pigmentering.

dmKS-leveringssystem 

Våre peelinger inkluderer en ny leveringsteknologi som sakte frigjør høyest mulig mengde fri syre i huden. Maksimalt resultat, komfort og sikkerhet.

Maksimal sikkerhet og resultater gjennom året.

Syrene vi bruker er ikke fotosensibiliserende. Våre peels kan brukes hele året hvis de kombineres med vår beskyttelse All-Day-Shield og hudpleie. Våre peels er sterkt konsentrert i syrer for å dekke alle hudtyper og indikasjoner, samtidig som de er de aller tryggeste.

Avanserte formuleringer 

Våre peels inneholder ikke konserveringsmiddel, ammoniumhydroksyd, trometamin eller andre skadelige buffere. PH-verdien stabiliseres med natriumlaktat, en komponent i den naturlige fuktighetsgivende faktoren med keratolytiske funksjoner.