Voksing Kvinner & Menn

Det er mange fordeler med voksing vs andre former for hårfjerning. Det er en effektiv metode for å fjerne store mengder av hår på en gang. Håret vil ikke vokse ut igjen før etter to til seks uker. Hvis håret blir barbert eller fjernet med hårfjerningskrem, fjernes håret på overflaten i stedet for ved roten. Når håret så vokser fram igjen, vil det derfor ses på overflaten i løpet av få dager og har en tendens til å bli tykt som skjeggstubber. På områder som gjentatte ganger blir vokset, vil gjenveksten bli mye tynnere og mykere.

Vi vokser også:
Ansikt, nese, øyenbryn, lepper, mage, nakke, bryst, rygg, skuldre, armer, legger og lår

Viktig informasjon ved Brasiliansk voksing:
Huden er ofte mer følsom i tiden nær menstruasjonen, og voksing kan være mer smertefullt enn normalt. Så helst bør du ikke ha avtale nærmere enn et par dager før eller etter menstruasjon. Hårene bør være 4-6 mm for brasiliansk voksing, har du barbert deg anbefaler vi at du venter 10 – 14 dager før du kommer for voksing.

Lan Naas er ekspert på Brasiliansk voksing med 12 års erfaring.


Voksing for Kvinner

Vi bruker høykvalitets voks som er laget av raffinert harpiks tilsatt Titanium Dioxide for ekstra sensitiv hud. Anbefalles spesielt i sommerhalvåret når huden er solbrent og i tilfelle huden er dehydrert, tørr eller spesielt følsom.

Bikini voksing:
Bikini voksing er fjerning av kroppshår i og rundt pubisregionen ved bruk av voks – mest vanlig for kvinner. Bikinilinjen er den imaginære linjen i pubisområdet hvor bikinien vanligvis slutter, det dekker altså kjønnshår både på oversiden og på lårene.

G-Streng:
Dette er en mellomting mellom Bikini voksing og Brasiliansk voksing. Vi vokser og former kjønnshår linjen, vokser rundt kjønnsleppene og inn i bunnen.

Hollywood voksing:
Hollywood voksing er som Brasiliansk voksing, men vi lar det være igjen en liten stripe, trekant eller oval form av hår i fronten.

Brasiliansk voksing:
Brasiliansk voks fjerner alle hår, fra framsiden til baksiden.

Voksing for Menn

Vi bruker høykvalitets voks som er laget av raffinert harpiks tilsatt Titanium Dioxide for ekstra sensitiv hud. Anbefalles spesielt i sommerhalvåret når huden er solbrent og i tilfelle huden er dehydrert, tørr eller spesielt følsom.

Brasiliansk voksing for menn?
Ja, Bikini eller Brasiliansk voksing er ikke lenger forbeholdt kvinner! Nå kan også menn oppleve fordelene av langtvirkende hårfjerning selv i det mest intime området.

Av hygeniske grunner ber vi om at du har vasket deg godt FØR du kommer til Brasiliansk voksing!