Massasje

Massasje er en av de beste stresslindringer som fins. Det gir dyp avslapning blodsirkulasjonen flyter lettere, det bidrar til å redusere stress, roer sinnet og revitaliserer hjerne og kropp.

Hode, Skuldre & Nakke:
Er en av de beste stresslindringer som fins. Hodemassasje bidrar også til å lindre hodepine. Den gir dyp avslapning til hode og hodebunn, blodsirkulasjonen flyter lettere til hårrøttene. Den bidrar til å redusere stress, roer sinnet og revitaliserer hjerne og kropp.

Ryggmassasje:
Massasje av nakke, rygg og skuldre gir komplett stresslindring. Fra vårt utvalg av essensielle oljer velger vi dem som passer for dine behov.

Klassisk massasje:
Begrepet “klassisk massasje” refererer til en rekke teknikker spesielt beregnet for å få musklene til å slappe av og sette igang blodsirkulasjonen. Klassisk massasje flusher muskelvev for melkesyre, urinsyre og annet metabolsk avfall og forkorter gjenvinningstiden etter hard muskelbruk. Den øker sirkulasjonen uten å øke belastningen på hjertet. Den strekker ligamenter og sener og holder dem myke og elastiske. Klassisk massasje stimulerer også huden og nervesystemet samtidig som den roer nervene. Den reduserer stress, både følelsesmessig og fysisk, og brukes ofte i programmer for stressmestring.

DypvevsMassasje:
Dypvevsmassasje er en massasjeteknikk som fokuserer på de dypere lag av muskelvevet. Dypvevsmassasje har som mål å fjerne kroniske spenninger i kroppen gjennom langsomme slag og dype fingertrykk på de stramme områdene, som enten følger eller går på tvers av muskelfibre, sener og leddbånd

Aromaterapi:
Aromaterapi er en alternativmedisinsk terapiform som utnytter plantenes aromatiske eteriske oljer både på grunn av deres duft og av tilhengernes påståtte legende egenskaper. Aromaterapi er en omsorgsfull hands-on behandling som reduserer stress, fremmer avspenning og gjenoppretter tapt balanse i kropp og sjel. Aromaterapi kan defineres som kunsten i å utnytte aromatiske essenser fra planter til å balansere, harmonisere og fremme helsen. Som en helhetlig praksis er aromaterapi både en forebyggende tilnærming og en aktiv behandlingsmetode for akutte og kroniske sykdommer. Aromaterapi er kort sagt en profesjonell og kontrollert bruk av eteriske oljer for fysisk og emosjonell helse og velvære.